
Συνελήφθη 55χρονη στο «Ελ.Βενιζέλος» – Εκκρεμούσε εις βάρος της ένταλμα σύλληψης για ληστεία
Η κατηγορούμενη οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα
Χειροπέδες σε 55χρονη Γεωργιανή πέρασαν, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, επειδή σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ληστεία κατά συναυτουργία στην περιοχή της Γλυφάδας.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, η αποκάλυψη του εντάλματος έγινε κατά τη διάρκεια του ελέγχου της πριν την επιβίβαση στην πτήση με προορισμό την Γεωργία.
Ειδικότερα, η 55χρονη μαζί με συνεργό της διέπραξαν βίαιη ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης στο σπίτι της στη Γλυφάδα, με λεία 10.000 ευρώ και πλήθος χρυσαφικών και κοσμημάτων.
Η συλληφθείσα, που εργαζόταν ως οικιακή βοηθός στο σπίτι της παθούσας, οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.
- Ρωσία: Τουλάχιστον 9 τραυματίες, ανάμεσά τους κοριτσάκι 3 ετών, εξαιτίας ουκρανικού πλήγματος σε πολυκατοικία
- Νυρεμβέργη: Ενας νεκρός και 17 στο νοσοκομείο από διαρροή χημικής ουσίας σε εργοστάσιο
- Βιρτζίνια: Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ απέρριψε την προσφυγή για τον ανασχεδιασμό του εκλογικού χάρτη
- Ουκρανία: Ανησυχία εκφράζει ο ΟΗΕ για πλήγμα εναντίον οχήματός του στη Χερσώνα
- Μεξικό: Οι εκπαιδευτικοί απειλούν με ογκώδη διαδήλωση την ημέρα έναρξης του Μουντιάλ
- Νιγηρία: Φονικές επιθέσεις σε σχολεία και απαγωγές δεκάδων μαθητών στον βορρά και τον νότο

