
Κώστας Μαρτάκης: Το άγνωστο περιστατικό με τον Ηλία Ψινάκη – Γιατί του απαγόρεψε να φοράει γυαλιά σε βίντεο κλιπ;
Ο Κώστας Μαρτάκης έχει νέο τραγούδι και το «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε στα γυρίσματα του νέου βίντεο κλιπ.
Πανευτυχής δηλώνει ο Κώστας Μαρτάκης για το νέο του τραγούδι με τίτλο «Βρε Χαζό» σε στίχους και μουσική του Λευτέρη Κιντάτου. Ο τραγουδιστής περιέγραψε στο «Πάμε Δανάη!» ένα ευτράπελο από τα γυρίσματα βίντεο κλιπ που του έχει χαραχτεί στη μνήμη.
«Στο «Ναι» συνεργαζόμουν με τον Ηλία Ψινάκη και είχε δώσει αυστηρή οδηγία στον Καπετανίδη να μην φορέσω γυαλιά στο κλιπ. Όταν ο Ηλίας Ψινάκης είδε πως φοράω γυαλιά σταμάτησε το γύρισμα και όρμηξε στον Καπετανίδη και του είπε “απαγορεύεται ο καλλιτέχνης μου να φοράει γυαλιά όταν έχει τέτοια μάτια”», είπε.
Ακόμη, μοιράστηκε και ένα ευτράπελο από τις νυχτερινές πίστες…
«Τραγουδούσα σε λαϊκό πρόγραμμα και ένιωθα να με πιάνουν διάφορα χέρια, χουφτωματάκια…».
Οι νέες συνεργασίες του Κώστα Μαρτάκη
Ο Κώστας Μαρτάκης θα ήθελε να κάνει ξανά τηλεόραση.
«Δεν θέλω απλά να υπάρχω στην τηλεόραση, δεν έχω αυτόν τον καημό. Έχω ετοιμάσει πρόταση με late night για την τηλεόραση. Έλεγα δεν θα ξανακάνω πρωινό, αλλά… θα ξαναέκανα. Γιατί όχι; Θα μπορούσα να είμαι δίδυμο στην τηλεόραση με τον Γιώργο Καρτελιά», είπε.
Ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως έχουν κάνει το πρόσωπό του τατουάζ, ενώ επαγγελματικά θα συνεργαστεί με τον Γιώργο Θεοφάνους και την Πίτσα Παπαδοπούλου.
- Champions League: Νωρίς άνοιξε το σκορ η Παρί κόντρα στη Λίβερπουλ (vid)
- Το FBI προειδοποιεί: Βάλτε στοπ στις εφαρμογές που παρακολουθούν το iPhone ή το Android σας
- Παναθηναϊκός – ΖΑΟΝ το ζευγάρι των τελικών στη Volley League Γυναικών (vid)
- Πλούτος χωρίς κόπο: «Η Νίκολα Πελτζ εξασφάλισε τον Μπρούκλιν Μπέκαμ για μια ζωή»
- Σοκάρει το βίντεο με την επίθεση τριών ληστών σε 65χρονο έξω από το σπίτι του – Δραπέτες φυλακών οι τρεις κακοποιοί
- ΕΕΕ: Ηχηρή παρέμβαση στη «γαλάζια» προσπάθεια σπίλωσης της ευρωπαϊκής εισαγγελίας




