«Αγνώριστη» η Μύκονος: Χαμηλή μουσική στα κλαμπ και τα πάρτι τελειώνουν άρον-άρον
Μια Μύκονο πολύ διαφορετική αντικρίζουν οι επισκέπτες υπό τον φόβο ελέγχων στο νησί.
Η Μύκονος, συνώνυμο των πάρτι, που πρόσφατα βρέθηκε στο στόχαστρο καταγγελιών για πολεοδομικές αυθαιρεσίες, είναι πια ένα τελείως διαφορετικό νησί, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων.
Η μουσική στα διάσημα κλαμπ παίζει σε χαμηλή ένταση και τα πάρτι σε βίλες τελειώνουν άρον-άρον.
Όπως αναφέρουν κάτοικοι μιλώντας στον ΑΝΤ1, πλέον βλέπουν μία αρκετά διαφορετική εικόνα του νησιού, με τα περιπολικά να έχουν επιστρέψει στους δρόμους και μάλιστα σε καθημερινή βάση. «Κάθε τόσο έβλεπα και έναν ΔΙ.ΑΣ., ένα περιπολικό να περνάει, είχα να το δω χρόνια στη Μύκονο αυτό» σημειώνει χαρακτηριστικά ένας εκ των κατοίκων για τις αλλαγές στο «νησί των Ανέμων». «Είχα ξεχάσει ότι υπάρχουν περιπολικά» τονίζει.
Κατάσχεσαν ενισχυτές γνωστού κλαμπ και μάλιστα στο πάρτι εγκαινίων
Στο πλαίσιο των μαζικών ελέγχων σε κλαμπ, τέσσερις εργαζόμενοι σε κέντρα διασκέδασης στη Μύκονο έχουν μεταφερθεί στις Αρχές. «Κατάσχεσαν για ηχορύπανση τους ενισχυτές του…, του κέντρου που δεν το πειράζει κανείς στο πάρτι των εγκαινίων του» αναφέρει άλλος κάτοικος.
Τέλος και οι οικοδομικές εργασίες
Τα πλοία που μεταφέρουν οικοδομικά υλικά δεν φτάνουν καν στο λιμάνι της Μυκόνου. Άξιο αναφοράς είναι ότι χθες, Δευτέρα, ακόμη δύο άτομα συνελήφθησαν από τις Αρχές για παράνομες, οικοδομικές εργασίες, ενώ τα γνωστά παραλιακά κέντρα του νησιού στα οποία και έχουν εκδοθεί εντολές κατεδάφισής τους, περιμένουν την εκδίκαση των ενστάσεών τους.
- Τι περιμένει η Τουρκία από την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Άγκυρα και τη συνάντηση με τον Ερντογάν
- Αττική: Τρεις συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν 14 κιλά κάνναβης και δύο κιλά κοκαΐνης
- Ο Τσιτσιπάς απέκλεισε τον Ριντερκνές και συνεχίζει στο Ρότερνταμ
- Τι λέει ο Δήμος Βριλησσίων για την ανατροπή απορριμματοφόρου του Δήμου στην περιφερειακή Αιγάλεω
- Πολωνία-Ιταλία: Η Βαρσοβία και η Ρώμη λένε ότι δεν θα συμμετάσχουν στο Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ
- Για μόνιμη λύση στην υδροδότηση της Αίγινας μέσα στον Φεβρουάριο κάνει λόγο ο Υφυπουργός Εσωτερικών


