
Άξιον Εστί: Δόθηκε παράταση μέχρι και την Τετάρτη για το προσκύνημα της εικόνας της Παναγίας
Πλήθος κόσμου για το προσκύνημα στην Ιερή Εικόνα του «Άξιον Εστί»
Έως την Τετάρτη 17 Μαΐου θα παραμείνει η Ιερή Εικόνα του «Άξιον Εστί» στον Καθεδρικό Ι. Ναό Αθηνών, όπως ανακοίνωσε η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.
Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος ζήτησε επίσημα την παράταση του προσκυνήματος της θαυματουργού εικόνας της Παναγίας «Άξιον Εστί» από την Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους, βλέποντας τις τεράστιες ουρές που σχηματίζονται καθημερινά απο χιλιάδες πιστούς.
Η Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, συνεδρίασε το βράδυ του Σαββάτου και έλαβε απόφαση για να δοθεί ολιγοήμερη παράταση στην παραμονή της θαυματουργής εικόνας στην Αθήνα.
Την ίδια ώρα, πλήθος κόσμου συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό να περιμένει υπομονετικά στην ουρά έξω από την Μητρόπολη Αθηνών για να προσκυνήσουν την Ιερά Εικόνα της Παναγίας «Άξιον Εστί».
- Στολίσκος για τη Γάζα: Η Γαλλία θα διερευνήσει δικαστικά τις καταγγελίες για κακοποίηση υπηκόων της στο Ισραήλ
- Αυξάνονται οι προειδοποιήσεις έλλειψης καυσίμων το καλοκαίρι αν παραμείνει κλειστό το Ορμούζ
- Στο δημοκρατικό κριτήριο και ήθος του Νίκου Ταγαρά στάθηκε ο Σωκράτης Φάμελλος
- Τροχαίο με παράσυρση13χρονου κοριτσιού στο Πικέρμι
- Γαλλία: Τα δύο αγοράκια που βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα στην Πορτογαλία επέστρεψαν στη χώρα τους
- Ανδρουλάκης: Ο Νίκος Ταγαράς υπήρξε ένας μετριοπαθής πολιτικός, που τίμησε το Κοινοβούλιο με τη στάση του

