Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Στάθης Σχίζας έκαναν unfollow ο ένας τον άλλο
Στάθης Σχίζας και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, όπως αποκάλυψαν στον αέρα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», δεν ακολουθούν πλέον ο ένας τον άλλον στο Instagram.
Ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου φαίνεται πως χώρισαν οριστικά και όπως φαίνεται αυτό δεν έγινε με τον καλύτερο τρόπο.
Όπως αποκάλυψε σήμερα η Άννα Ζηρδέλη στον αέρα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», έχουν σταματήσει πλέον να ακολουθούν ο ένας τον άλλον στο Instagram.
«Εξαφανίστηκαν» τα likes
Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν, ένας από τους δύο έχει μπλοκάρει τον άλλον. Αυτό καθώς έχουν «εξαφανιστεί» τα likes, αλλά και τα tags από τις κοινές τους αναρτήσεις.
Ο Στάθης Σχίζας μάλιστα επέλεξε να συνοδεύσει μια από τις τελευταίες του αναρτήσεις με ένα μήνυμα όλο νόημα.
«Η ομιλία είναι ασήμι, η σιωπή είναι χρυσός», έγραψε χαρακτηριστικά.
- Ελίζαμπεθ Τέιλορ: Το αυτοκρατορικό διαμάντι της αιώνιας αγάπης της με τον Μπάρτον λάμπει ξανά – Οι αντιδράσεις
- Μητσοτάκης: Σήμερα το διάγγελμα για τη συνταγματική αναθεώρηση – Η στόχευση
- Κόστα Ρίκα: Εκλέγεται πρόεδρος η δεξιά Λάουρα Φερνάντες – Ποιος τη συνεχάρη πρώτος
- Αποθέωσε τον κόσμο του Άρη Betsson ο Σιάο: «Ευγνώμων για την πίστη των απίθανων φιλάθλων μας» (pic)
- Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό, καθυστερήσεις στην Αττική Οδό – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- Αρκάς: Η καλημέρα της Δευτέρας


