Η κίνηση του Μέσι που «φουντώνει» τις φήμες για επιστροφή στην Μπαρτσελόνα
Ο Λιονέλ Μέσι συνεχίζει τις επιχειρηματικές του κινήσεις, με τους Ισπανούς να τις συνδέουν με την ενδεχόμενη επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα.
Οι πιθανότητες ενός «διαζυγίου», ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και στον Λιονέλ Μέσι, αυξάνονται καθημερινά. Ο Αργεντινός άσος, αποφάσισε -χωρίς σχετική άδεια- να ταξιδέψει στην Σαουδική Αραβία, στο πλαίσιο συνεργασίας με την κυβέρνηση της χώρας του Κόλπου, για την προώθηση του τουρισμού της.
Πρόκειται για ένα συμβόλαιο πολύ «ζουμερό» για τον παγκόσμιο πρωταθλητή, ο οποίος όπως όλα δείχνουν, σύντομα θα επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, μετά και την τιμωρία αποκλεισμού από την γαλλική ομάδα για δύο εβδομάδες.
Προς αυτήν την κατεύθυνση «τείνει» και η αποκάλυψη της ισπανικής εφημερίδας «El Pais», σύμφωνα με την οποία, ο «Pulga», επένδυσε στην ισπανική αλυσίδα γρήγορου φαγητού «Vicio». Πρόκειται για ένα ισπανικό «success story», αφού ο τζίρος της εταιρείας έχει ξεπεράσει τα 40 εκατομμμύρια ευρώ.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι παίκτες όπως ο Αντουάν Γκριεζμάν, έχουν επίσης επενδύσει πρόσφατα στην εν λόγω εταιρεία.
- Ευάγγελος Αβέρωφ – Τοσίτσας: Η πάλη ήταν τοπική, το παιχνίδι ήταν παγκόσμιο
- Πυρετός των data center στην Ανατολική Αττική – Κάτοικοι ανησυχούν για ενέργεια και νερό
- Τεχνητή νοημοσύνη: Οι ανάγκες για ενέργεια βάζουν ξανά μπρος τα φουγάρα των «βρόμικων» καυσίμων
- ΗΠΑ: «Θα λογοδοτούμε σε όλους τους Νεοϋορκέζους» – Ο Μαμντάνι για τη φορολογία των πλουσίων
- Κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ο Γουίλ Σμιθ – «Ήταν μια τραυματική εμπειρία»
- Ένα μήνα εκτός δράσης ο Βαλαντσιούνας στους Νάγκετς




