Μετά από τρεις εβδομάδες νοσηλείας, ο Τζέιμι Φοξ επέστρεψε στα social media και έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram.

Μέσα από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός θέλησε να ευχαριστήσει το κοινό του για τη στήριξη που του δείχνει στην περιπέτεια της υγείας του.

«Εκτιμώ όλη σας την αγάπη. Νιώθω ευλογημένος», έγραψε στην ανάρτησή του, ενώ στη συνέχεια δημοσίευσε κι ένα story, στο οποίο ευχαριστεί τον Νικ Κάνον, ο οποίος τον αντικατέστησε στο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι της Fox, «Beat Shazam».

Ο Τζέιμι Φοξ είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο στις 13 Απριλίου όπως είχε αποκαλύψει η κόρη του Κορίν. Σε δήλωσή της η οικογένειά του είχε αναφέρει ότι ο 55χρονος υπέστη μια «ιατρική επιπλοκή». Ωστόσο, μέχρι και σήμερα δεν έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Η ανάρτησή του

Πριν λίγες ώρες, πηγές από το περιβάλλον του δήλωσαν στο TMZ ότι «έχει ανάγκη από όλες τις προσευχές που μπορούν να συγκεντρώσουν οι θαυμαστές του» και πρόσθεσαν ότι ο Τζέιμι Φοξ δεν θα συμμετάσχει στη νέα σεζόν του «Beat Shazam», καθώς τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει.  Από αυτά θα απουσιάζει και η κόρη του, Κορίν, η οποία είναι DJ στο σόου. Επιλέγει να παραμείνει στο πλευρό του πατέρα της στο νοσοκομείο, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα.

Την περασμένη Παρασκευή, το People ανέφερε ότι ο Τζέιμι Φοξ «είχε ξυπνήσει και ήταν σε εγρήγορση» σε μια «ιατρική μονάδα της Τζόρτζια».

«Είναι καλά, δόξα τω Θεώ», είπε η πηγή. Και πρόσθεσε: «Είναι ακόμα στο νοσοκομείο και οι γιατροί κάνουν εξετάσεις, αλλά είναι ξύπνιος και σε εγρήγορση. Τον κρατούν υπό παρακολούθηση».