Απίστευτο περιστατικό στη Χαλκιδική: Ανήλικοι έδεσαν σε δέντρο 16χρονο και τον χτύπησαν
Ο 16χρονος μετά το περιστατικό ειδοποίησε τον πατέρα του, ο οποίος και κάλεσε την αστυνομία. Δύο συλλήψεις
Έναν 17χρονο κι έναν 18χρονο συνέλαβαν οι αστυνομικοί στη Χαλκιδική, ύστερα από καταγγελία 16χρονου ότι τον έδεσαν σε δέντρο και τον χτύπησαν.
Το περιστατικό σημειώθηκε, χθες το μεσημέρι, όταν ο 18χρονος, ο οποίος φέρεται να γνώριζε τον 16χρονο, τον πλησίασε και στη συνέχεια πήγαν μαζί σε δασική περιοχή, απ’ όπου ο 18χρονος έφυγε για λίγο κι επέστρεψε μαζί με τον 17χρονο, με τον οποίο -σύμφωνα με την καταγγελία- έδεσαν τον 16χρονο και τον χτύπησαν ζητώντας να τους δώσει χρήματα που φέρεται να τους χρωστούσε.
Ο 16χρονος, σύμφωνα με το ΑΠΕ, μετά το περιστατικό ειδοποίησε τον πατέρα του, ο οποίος και κάλεσε την αστυνομία, που συνέλαβε τους δύο δράστες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή, παράνομη βία και σωματική βλάβη.
Το περιστατικό ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Αρναίας.
- Γερμανία: Ο 26χρονος που σκότωσε τον Τούρκο ελεγκτή είχε νωρίτερα προκαλέσει επεισόδιο και σε άλλο τρένο
- Τι είπε ο Κάρικ για το… κούρεμα του οπαδού της Γιουνάιτεντ, λίγο πριν το κρίσιμο ματς με τη Γουέστ Χαμ
- Ιαπωνία: Στους 46 ανήλθαν οι νεκροί από τις ισχυρές χιονοπτώσεις
- Πένθος για τον Εργκίν Αταμάν: «Έφυγε» από τη ζωή η μητέρα του
- Η ώρα της απολογίας για τον σμήναρχο – Έφτασε στο Αεροδικείο
- Κυτταρικό εμφύτευμα εναντίον της Πάρκινσον δοκιμάζεται σε ανθρώπους

