Ο Γκαλτιέ αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης τριών ετών
Αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης τριών ετών αλλά και οικονομικές κυρώσεις βρίσκεται ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν Κριστόφ Γκαλτιέ, όπως αναφέρει το RMC Sport.
Η έρευνα για τα ρατσιστικά σχόλια που φέρεται να έκανε ο Κριστόφ Γκαλτιέ κατά την περίοδο που ήταν προπονητής της Νις βρίσκεται σε εξέλιξη, αν και προς το παρόν υπάρχει μόνο το e-mail του Ζιλιέν Φουρνιέ, τότε αθλητικό διευθυντή της ομάδα της Νίκαιας, που κατηγορούσε τον Γάλλο προπονητή.
Σήμερα (19/4) το πρωί ο Ζαν Πιερ Ριβερέ, πρόεδρος της Νις, εμφανίστηκε ως μάρτυρας ενώπιον των αρχών για να δώσει την εκδοχή του. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες στη Γαλλία, στους εργαζόμενους του συλλόγου απαγορεύεται να κάνουν δηλώσεις σχετικά.
Όπως είναι γνωστό το RMC αποκάλυψε στο podcast «After Foot» ένα email, στο οποίο ο πρώην αθλητικός διευθυντής της Νις, Ζιλιέν Φουρνιέ, φέρεται να αποκαλύπτει πως ο Γκαλτιέ χρησιμοποίησε ρατσιστικές φράσεις για να παραπονεθεί για τον μεγάλο αριθμό μουσουλμάνων και μαύρων παικτών στην ομάδα.
- Καμπανάκι της S&P Global για ισοζύγιο και χρέος στην Ελλάδα [γραφήματα]
- Χαλκίδα: Βίντεο ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό του 15χρονου που αυτοκτόνησε – «Ήταν θύμα bullying» λέει η μητέρα του
- Γυαλιά με «αυτόματη εστίαση» βλέπουν και μακριά και κοντά
- Έκρυθμη η κατάσταση στη Θήβα: Αγρότες έβαλαν φωτιές – Πιθανή παρέμβαση της ΕΛ.ΑΣ.
- Η αποστολή της Εθνικής πόλο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
- Τρακτέρ στην Αψίδα του Θριάμβου – Γάλλοι αγρότες διαμαρτύρονται στο Παρίσι


