Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκλείστηκε η Σάκκαρη (2-0 σετ)

Αποκλείστηκε η Σάκκαρη (2-0 σετ)

Η Μαρία Σάκκαρη έχασε από την Καρολίνα Πλίσκοβα με 2-0 σετ στον πρώτο γύρο του Porche Tennis Grand Prix στην Στουτγάρδη και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά.

Η Μαρία Σάκκαρη περνάει μια κάμψη αγωνιστικά όπως δείχνουν τα τελευταία της αποτελέσματα. Χαρακτηριστικό είναι πως η ήττα της Μαρίας από την Καρολίνα Πλίσκοβα στον πρώτο γύρο του Porche Tennis Grand Prix στην Στουτγάρδη με 2-0 σετ (6-2, 6-3), είναι η δεύτερη συνεχόμενη σε πρώτο γύρο διοργάνωσης.

Βέβαια η Ελληνίδα τενίστρια έχει ελαφρυντικά για τη σημερινή της εμφάνιση καθώς ήταν σε χωμάτινο γήπεδο κάτι για το οποίο δεν είναι ακόμα κατάλληλα προετοιμασμένη, ενώ παράλληλα δεν είχε τις απαιτούμενες φυσικές δυνάμεις καθώς μόλις είχε αναρρώσει από μια ίωση που την ταλαιπώρησε όλη της εβδομάδα.

Το ματς εξελίχθηκε άσχημα για το Νο.9 του κόσμου καθώς η Τσέχα αντίπαλός της ξεκίνησε πολύ δυνατά από το πρώτο σετ και με τις εξαιρετικές της επιστροφές, ανάγκασε την Σάκκαρη σε αρκετά λάθη με το πρώτο σετ να λήγει με 6-2.

Στο δεύτερο σετ η Σάκκαρη άλλαξε στρατηγική ανεβαίνοντας ψηλότερα στο φιλέ, στρίμωξε την Πλίσκοβα και ακολουθούσε καλύτερα τη ροή της αναμέτρησης. Στο 3-3 όμως μετά από λάθος της Ελληνίδας τενίστριας, η αντίπαλός της έκανε το break και από εκεί και πέρα δεν κοίταξε πίσω της παίρνοντας το σετ με 6-3 και τη νίκη με 2-0. Στους 16 του τουρνουά πλέον περιμένει την Πλίσκοβα, η Ντόνα Βέκιτς από την Κροατία, Νο. 23 στην παγκόσμια κατάταξη.

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024