
Άνω Λιόσια: Ταυτοποιήθηκαν δυο νεαροί για τους άσκοπους πυροβολισμούς
Η αστυνομία κατάφερε να φτάσει στα ίχνη δύο νεαρών που ανάρτησαν βίντεο με τον έναν να κρατά δύο πιστόλια και να πυροβολεί στον αέρα
Δύο νεαροί ταυτοποιήθηκαν ως δράστες άσκοπων πυροβολισμών στα Άνω Λιόσια.
Η Αστυνομία έφτασε στα ίχνη τους μετά από ένα βίντεο που αναρτήθηκε στα social media και αναπαράχθηκε στα μέσα ενημέρωσης.
Στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνεται ένας νεαρός να κρατά δύο πιστόλια και να πυροβολεί στον αέρα.
Δείτε το βίντεο όπως το παρουσίασε η ΕΡΤ
Το βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας την Κυριακή ανήμερα του Πάσχα με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι το περιστατικό διαδραματίζεται στα Άνω Λιόσια.
Σύμφωνα με την Αστυνομία από την προανακριτική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής έχουν ταυτοποιηθεί δύο νεαροί ελληνικής καταγωγής 18 και 25 ετών για τους πυροβολισμούς.
Τραυματισμός 70χρονου
Λίγες ώρες νωρίτερα την Κυριακή του Πάσχα είχε γίνει γνωστό ότι ηλικιωμένος τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι κατά τη διάρκεια του πασχαλινού γλεντιού.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο 70χρονος την ώρα που καθόταν στο γιορτινό τραπέζι μαζί με την οικογένειά του αισθάνθηκε ένα τσούξιμο στο πόδι και όπως διαπίστωσε είχε καρφωθεί στη γάμπα του μία σφαίρα.
Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες ενώ διαπιστώθηκε ότι δεν κινδυνεύει η ζωή του.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις η σφαίρα είναι από πυροβολισμό στον αέρα και προέρχεται από 9αρι πιστόλι.
- Η… κασέτα για το «καταστροφικό 2015» και οι «ωτακουστές του Predator» – Οι αιχμές Τουμασάτου και Χειλάκη από το Θησείο
- Με επίθεση στον Τσίπρα για την προηγούμενη δεκαετία απαντούν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στην ΕΛ.Α.Σ.
- Αγρίεψαν οι τιφόζι της Ferrari μετά την παρουσίαση της ηλεκτροκίνητης Luce – Έξαλλοι οι Ιταλοί
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 27.05.2026]
- Γιορτή σήμερα 27 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Κυριάκος Πιερρακάκης: Απασφαλίσαμε τη βόμβα του χρέους


