Ακρόπολη: Ανήλικος ληστής μαχαίρωσε στο λαιμό 18χρονο – Δίνει μάχη για την ζωή του
Αναζητείται ακόμα ένας δράστης
Σε σοβαρή κατάσταση, διασωληνωμένος, στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός, νοσηλεύεται ένας 18χρονος ο οποίος λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στην περιοχή της Ακρόπολης.
Σύμφωνα με την αστυνομία, μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα ένας ανήλικος, ηλικίας 17 ετών με ένα ακόμα άτομο το οποίο αναζητείται, στη συμβολή των οδών Πανός και Πολυγνώτου, τραυμάτισαν στο λαιμό τον νεαρό ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.
Μία σύλληψη
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, που στο μεταξύ είχαν ειδοποιηθεί, έκαναν έρευνες στην περιοχή και κατάφεραν να εντοπίσουν τον 17χρονο και να τον συλλάβουν.
Μάλιστα, σε κοντινή απόσταση από το αιματηρό περιστατικό βρήκαν και το τσαντάκι του θύματος για το οποίο οι δράστες τον έστειλαν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Την δικογραφία σε βάρος του ανήλικου έχει αναλάβει να σχηματίσει το Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως.
- Angi: Σκηνοθέτησε τη δολοφονία της φίλης της με σπέρμα από οίκο ανοχής – Η υπόθεση που έγινε σειρά στο Netflix
- Παγκόσμια οικονομία: Ανθεκτικότητα ή αναστάτωση; – Προβλέψεις για τις μεγαλύτερες αγορές το 2026
- Tροχαίο με καραμπόλα 4 οχημάτων στη λεωφόρο Κηφισού – Πού σημειώνονται καθυστερήσεις
- LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
- Πεζοπόρος βρέθηκε νεκρή στο Κολοράντο με σημάδια πως της επιτέθηκε πούμα
- Ιράν: Η Τεχεράνη απαντά στις απειλές Τραμπ – Τον προειδοποιεί να μην περάσει την «κόκκινη γραμμή»



