
Τοποθετήθηκε τεχνητός καταρράκτης στο Δήμο Ζωγράφου
Ένας τεχνητός καταρράκτης είναι το βασικό στοιχείο σε ένα πάρκο του Δήμου Ζωγράφου.
Τον δικό του… καταρράκτη απέκτησε ο Δήμος Ζωγράφου, καθώς ολοκληρώθηκε το έργο ανάπλασης στο πάρκο της οδού Σεβαστείας,
Πρόκειται για έναν καταρράκτη μήκους περίπου 35 μέτρων και τα νερά του πέφτουν από δέκα διαφορετικά επίπεδα, ενώ έχει προβλεφθεί η κατασκευή τριών ανοξείδωτων μεταλλικών φραγμάτων για την παρακράτηση των φερτών υλικών.
Σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά ο Δήμος Ζωγράφου, «τα νερά του καταρράκτη ανακυκλώνονται, ώστε να μην υπάρχει περιττή κατανάλωση, ενώ χλωριώνονται συχνά. Η συντήρησή του γίνεται από συνεργεία που συντηρούν και όλα τα σιντριβάνια της πόλης.

Πηγή φωτογραφίας; Δήμος Ζωγράφου
Ο «καταρράκτης» έχει κατασκευαστεί τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας, καθώς περιμετρικά έχει τοποθετηθεί ξύλινος φράχτης, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Στο μεταξύ τοποθετήθηκαν και καλλωπιστικά φυτά κρεμαστά σε βάσεις στα τρία γεφυράκια, που ομόρφυναν περαιτέρω τον χώρο, ενώ τα βράδια τα νερά φωτίζονται».
- Πετρέλαιο: Υποχωρεί σχεδόν κατά 18% η τιμή του WTI μετά την ανακοίνωση της εκεχειρίας
- Καλιφόρνια: Πράκτορες της ICE πυροβόλησαν άνδρα που «επιχείρησε να τους παρασύρει με το αυτοκίνητό του»
- Πετρέλαιο: Υποχωρεί κατά σχεδόν 7% το WTI μετά την παράταση του τελεσιγράφου από τον Τραμπ
- Πώς ο πόλεμος βομβαρδίζει την οικονομία της Γαλλίας
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Παραγραφή χρεών στο μισό διάστημα
- Δύο εβδομάδες εκεχειρία – Ο Τραμπ αποδέχθηκε την πρόταση του Πακιστάν
