Κασιδιάρης: «Επέλεξε να μην σταθεί απέναντί τους. Και δεν ήταν η πρώτη φορά», λέει ο Οικονόμου για τον Τσίπρα
Ο Γιάννης Οικονόμου δήλωσε πως η κυβέρνηση ανέμενε από τον κ. Τσίπρα «ότι έστω και την τελευταία στιγμή θα συναινούσε στο να υψωθεί ένα τείχος απέναντι στη συμμετοχή εγκληματικής οργάνωσης στις εκλογές, αλλά δεν το έκανε».
Την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή και τα όσα είπε για τον πρωθυπουργό, αλλά και την στάση του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της τροπολογίας για την απαγόρευση του κόμματος Κασιδιάρη στις εκλογές, σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.
«Ο κ. Τσίπρας επανέλαβε, σε μία ομιλία του, τα άπαντα των ψεμάτων που εκστομίζει όλη την τετραετία», δήλωσε ο κ. Οικονόμου, υποστηρίζοντας ότι «καταφεύγει σε αλλεπάλληλα ουρανομήκη ψέματα, γιατί δεν μπορεί να αντέξει την αλήθεια που τον συντρίβει ηθικά και πολιτικά».
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, εξαπολύοντας επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και την κυβερνητική του θητεία, σημείωσε πως «η αλήθεια των γεγονότων δείχνει πόσο αποτυχημένος πρωθυπουργός υπήρξε».
Και προσέθεσε πως «η αλήθεια των γεγονότων δείχνει ότι δεν έχει τίποτα χρήσιμο να εισφέρει στο αύριο, γιατί υστερεί σε κάθε επίπεδο έναντι του Κυριάκου Μητσοτάκη».
«Η επανάληψη δεν μετατρέπει τα ψέματα σε αλήθεια»
«Ο κ. Τσίπρας, στις 21 Μαΐου, θα καταλάβει ότι η επανάληψη δεν μετατρέπει τα ψέματα σε αλήθεια», τόνισε ο κ. Οικονόμου, σημειώνοντας πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «θα καταλάβει ότι απέναντι στην υποτίμηση της νοημοσύνης του λαού μας, αλλά και την περιφρόνηση της πραγματικότητας, η Ελλάδα θα προχωρήσει τολμηρά, σταθερά, μπροστά».
Ο Γιάννης Οικονόμου έκλεισε με ένα υστερόγραφο την δήλωσή του, τονίζοντας: «Αναμέναμε ότι έστω και την τελευταία στιγμή θα συναινούσε στο να υψωθεί ένα τείχος απέναντι στη συμμετοχή εγκληματικής οργάνωσης στις εκλογές.
»Δεν το έκανε. Επέλεξε να μην σταθεί απέναντί τους. Και δεν ήταν η πρώτη φορά. Τον αφήνουμε στην κρίση των δημοκρατικών πολιτών».
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Ζουγανέλη: «Ο νόμος ισχύει για όλους» – Η ανάρτηση μετά την αφαίρεση διπλώματος για αλκοόλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)


































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)


















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442