
Ελένη Τσολάκη: Φαίη Σκορδά και Αφροδίτη Γραμμέλη διαφώνησαν για το επόμενό της συμβόλαιο
Μία δυνατή αποκάλυψη on air έκανε η Φαίη Σκορδά σχετικά με την Ελένη Τσολάκη και τα επόμενα τηλεοπτικά της βήματα αλλά η Αφροδίτη Γραμμέλη είχε άλλη πληροφορία.
Μία αποκάλυψη «φωτιά» έκανε η Φαίη Σκορδά σχετικά με την Ελένη Τσολάκη και αιφνιδίασε τους συνεργάτες της στον αέρα της εκπομπής, Πρωινό Μας.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Η Αφροδίτη Γραμμέλη τόνισε ότι η Ελένη Τσολάκη δεν έχει ανανεώσει τη συνεργασία της με το Open για την επόμενη χρονιά και αυτό φουντώνει τα σενάρια σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον και τη μετακίνησή της σε άλλο σταθμό.
Στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά αιφνιδίασε τους συνεργάτες της στον αέρα της εκπομπής λέγοντας: «Θέλετε να τα πούμε όλα; Η Ελένη Τσολάκη έχει κλείσει στο Star».
Τότε η Αφροδίτη Γραμμέλη λέει: «Εγώ δεν θα πω ότι η Ελένη Τσολάκη έχει κλείσει στο Star, θα πω ότι δεν έχει κλείσει στο Open. Έχουμε πει ότι υπάρχει ενδιαφέρον από το Star και την Ελένη Τσολάκη. Λήγει φέτος το συμβόλαιό της (με το Open) και κανένα συμβόλαιο που λήγει -πέρα από αυτά που ανακοινώθηκαν ήδη- δεν είναι σίγουρο ότι θα ανανεωθεί».
Τότε η Φαίη Σκορδά απάντησε: «Όταν ένα κανάλι καθυστερεί, δίνει τον χρόνο του σε έναν παρουσιαστή να διαπραγματευτεί, μεγαλώνουν και οι πιθανότητες να γίνει μία πρόταση η οποία είναι πιο δελεαστική και να την κρατήσει κοντά».
Δείτε το απόσπασμα:
- Νίκος Ανδρουλάκης: Το νέο βίντεο στο TikTok μας λύνει πολλές απορίες
- Ο Νικ Κάνον «τα βάζει» με Δημοκρατικούς, φλερτάρει με Τραμπ
- Κυπελλούχος Ελλάδας ο Αθηναϊκός
- Πώς οι απειλές Τραμπ «λύγισαν» μια ολόκληρη πόλη στον Καναδά
- Η Άρσεναλ φαβορί για τον Τρεσόλντι της Μπριζ (vid)
- Συνελήφθησαν τρεις νεαρές που παρίσταναν ότι είναι μέλη συλλόγου κωφών και ζητούσαν χρήματα από περαστικούς



