
Επιπλέον 55 χιλιόμετρα δικτύου αποχέτευσης στο Δήμο Παλλήνης
Δίκτυο αποχέτευσης στην Κάντζα και λοιπές περιοχές του Δήμου Παλλήνης, νότια της Δυτικής Περιφερειακής Υμηττού, προβλέπει η σύνταξη της οριστικής μελέτης του έργου.
Ξεκίνησε η σύνταξη της οριστικής μελέτης για την κατασκευή δικτύου αποχέτευσης στους οικισμούς Λεονταρίου (Κάντζας) και λοιπών περιοχών του Δήμου Παλλήνης, Νότια της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού.
Σύμφωνα με την ανατεθείσα σύμβαση, θα κατασκευαστούν στον Δήμο Παλλήνης περίπου 55 επιπλέον χιλιόμετρα δικτύου αποχέτευσης, στις περιοχές Κάντζα – Λεοντάρι, Αγ. Νικόλαο, Κάτω Μπαλάνα, Λουτρό, Εργατικές Κατοικίες Ι, ΙΙ, ΙΙ.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μελέτης, η οποία αναμένεται εντός του 2023, θα ξεκινήσει η δημοπράτηση της κατασκευής του έργου.
Το έργο έρχεται να προστεθεί στην εν εξελίξει κατασκευή αποχετευτικού δικτύου στον υπόλοιπο Δήμο Παλλήνης.
- Στα παρά πέντε συμφωνήθηκε κατάπαυση πυρός – Ο Νετανιάχου αρνείται ότι σε αυτή περιλαμβάνεται ο Λίβανος
- Pilates Scissors: Οι τέσσερις «κανόνες»
- Βροχερή από το απόγευμα η Μεγάλη Τετάρτη, σε υψηλά επίπεδα η θερμοκρασία
- Ο Τζέφρι Έπσταϊν παρουσίαζε τον εαυτό του σε Ινδό μεγιστάνα ως «insider» του Λευκού Οίκου του Τραμπ
- Rejection Therapy: Βάλε την απόρριψη στη ζωή σου αν θέλεις να πας μπροστά
- Γιατί ο πόλεμος του Τραμπ στη Μέση Ανατολή αποκαλύπτει την κατάρρευση της στρατηγικής του



