Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Όχι σε άσκοπους διαξιφισμούς» από τον Δήμο Παλλήνης σχετικά με τα καμμένα σπίτια

«Όχι σε άσκοπους διαξιφισμούς» από τον Δήμο Παλλήνης σχετικά με τα καμμένα σπίτια

Διευκρινήσεις δόθηκαν από τον Δήμο Παλλήνης σχετικά με την ενημέρωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Αλέξη Τσίπρα, από τον Δήμαρχο θανάση Ζούτσο, αναφορικά με τα καμμένα σπίτια στην πρόσφατη πυρκαγιά στην περιοχή.

Με αφορμή τα δημοσιεύματα και το βίντεο που διακινείται στον Τύπο και στα κοινωνικά δίκτυα, σχετικά με την ενημέρωση που έδωσε ο Δήμαρχος Παλλήνης, Θανάσης Ζούτσος, στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, για τον αριθμό των καμένων σπιτιών από την πυρκαγιά της Πεντέλης, διευκρινίζουμε ως Δήμος Παλλήνης τα εξής:

Το εν λόγω βίντεο προβάλλει ένα μέρος της ενημέρωσης του Δημάρχου και μάλιστα το μέρος που αφορούσε σε πληροφορίες που είχε για τις ζημιές σε όμορους Δήμους.

Ο Δήμαρχος είχε επίσης ενημερώσει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και για τις συνέπειες της πυρκαγιάς της Πεντέλης στο σύνολο του Δήμου Παλλήνης, αναφέροντας ότι μέχρι την στιγμή της ενημέρωσης είχαν γίνει 171 αυτοψίες και είχαν κριθεί 72 κατοικίες και επιχειρήσεις ως «κόκκινες», άλλες 56 ως «κίτρινες» και 43 ως «πράσινες».

Επιθυμούμε να καταστήσουμε σαφές ότι στις δύσκολες στιγμές που περνούν οι συμπολίτες μας και όλος ο Δήμος Παλλήνης, η προσοχή της Πολιτείας και των Πολιτειακών παραγόντων θα πρέπει να στραφεί στην άμεση και αποτελεσματική ανακούφιση των συμπολιτών μας και όχι σε άσκοπους διαξιφισμούς.

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024