
Σχολεία: Αλλάζει η ημερομηνία λήξης των μαθημάτων σε Γυμνάσια και Λύκεια
Τι αναφέρει το σχετικό ΦΕΚ σχετικά με τη λήξη των μαθημάτων στα σχολεία.
Μετά την προκήρυξη των εκλογών για τις 21 Μαΐου, με νέα τροποποιητική απόφαση που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ, αλλάζει η ημερομηνία λήξης των μαθημάτων σε Γυμνάσια και Λύκεια.
Σύμφωνα με ό,τι αναφέρεται στο ΦΕΚ, τα μαθήματα θα ολοκληρωθούν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μάη, ενώ δεν αλλάζει κάτι για τα Δημοτικά και τα Νηπιαγωγεία.
- Δείτε αναλυτικά το ΦΕΚ εδώ
Τι αναφέρεται στο ΦΕΚ για τα μαθήματα
Τα μαθήματα λήγουν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου. Η λήξη των μαθημάτων του Γυμνασίου, του Γενικού Λυκείου, του Επαγγελματικού Λυκείου, του Ειδικού Γυμνασίου, του Ειδικού Λυκείου και του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου καθορίζεται κάθε έτος με απόφαση του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, η οποία εκδίδεται μέχρι την 30ή Απριλίου.
- Μεταφορές χρημάτων, εκπτώσεις και πιστωτικές – Το Χ προσθέτει οικονομικές υπηρεσίες
- Λουτσέσκου μετά το Κύπελλο: «Είμαι συντετριμμένος – Ο ΠΑΟΚ είναι το σπίτι μου»
- Συνεργασία του Δήμου Χανίων και Αυστραλιανής Κυβέρνησης ενόψει της 85ης επετείου της Μάχης της Κρήτης
- Πώς είναι σήμερα ο Μήτσος από τη σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί»
- Interamerican στο Delphi Economic Forum XI: Προτείνοντας λύσεις για τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας
- Χαρίτσης για υποκλοπές: «Η κυβέρνηση πρέπει να φύγει άμεσα. Να μην έχει την ευκαιρία για ένα ακόμα θεσμικό πραξικόπημα»



