
Χιόνια στην Πάρνηθα τέλη Μαρτίου – Η πρόβλεψη Αρναούτογλου για νέα κακοκαιρία
Το έστρωσε στο Μπάφι - Χειμωνιάτικο το σκηνικό στην Πάρνηθα.
Με μια χιονοκαταιγίδα νωρίς το απόγευμα έκανε την εμφάνισή της η κακοκαιρία εξπρές στην Αττική ενώ λίγο αργότερα το σκηνικό θύμισε χειμώνα.
Ειδικότερα, στο καταφύγιο Μπάφι της Πάρνηθας η χιονόπτωση είναι πυκνή και όπως φαίνεται στα βίντεο του Forecast Weather το έστρωσε και μάλιστα απαιτείται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων για την κίνηση των οχημάτων.
Νέα «μίνι» κακοκαιρία από Δευτέρα βλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου
Η κακοκαιρία εξπρές αποχωρεί τις επόμενες ώρες από την Ελλάδα, ωστόσο σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου θα υπάρξει νέα αλλαγή του καιρού από τη Δευτέρα 3 Απριλίου. Το κρύο θα είναι τσουχτερό και αύριο αλλά με απουσία άλλων φαινομένων ενώ από Πέμπτη ο υδράργυρος θα πάρει ξανά την… ανιούσα!
Όμως, σύμφωνα με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα για σημαντική αλλαγή του καιρού από τις 3 Απριλίου αλλά και πάλι θα είναι σύντομη. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα προγνωστικά στοιχεία, η νέα μίνι κακοκαιρία θα έρθει με βροχές σε όλη τη χώρα, αλλά και χιόνια στα ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδα.
Όπως χαρακτηριστικά είπε ο παρουσιαστής του καιρού στην ΕΡΤ 3, ο Απρίλης θα είναι «φθινοπωρινοχειμωνιάτικος».
- Δικαστήριο στην Ελλάδα αποφάσισε τη συνεπιμέλεια του κατοικιδίου – Τι ισχύει σε άλλες χώρες
- Γιατί αυτοκτονούν οι διπλάσιοι άνθρωποι στην Κρήτη – Τι λέει καθηγητής Ψυχιατρικής
- Φλόριντα: Τραυματίστηκε ο ράπερ Offset από πυροβολισμούς σε καζίνο
- Πώς είναι να βρίσκεσαι μέσα σε έναν ανεμοστρόβιλο; – «Σαν χίλιοι κινητήρες τζετ»
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της φιλοσοφίας (Μέρος ΙΒ’)
- Ξεκινά η μάχη των προημιτελικών του Champions League – Τιτανομαχία στη Μαδρίτη, ματσάρα στη Λισαβόνα





