Κατάρρευση στέγης στη Θεσσαλονίκη: Από θαύμα σώθηκαν παιδί μαζί με τον σκύλο του
Από την κατάρρευση δεν σημειώθηκε τραυματισμός, ούτε ζημιά σε κάποιο από τα παρακείμενα σταθμευμένα οχήματα.
Η στέγη κατέρρευσε στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια των ισχυρών ανέμων. Όπως διαπιστώθηκε αιτία για τα όσα έγιναν ήταν ένα δέντρο που μεγάλωνε και έπαιρνε ύψος στα ενδότερα.
Κατέρρευσε, λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν από τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη, η σκεπή ενός εγκαταλελειμμένου κτιρίου που βρίσκεται επί της οδού Γιαννιτσών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός του σπιτιού είχε μεγαλώσει ένα δέντρο, το οποίο από τους θυελλώδεις ανέμους κουνήθηκε και οδήγησε στην πτώση της σκεπής.
Από την κατάρρευση δεν σημειώθηκε τραυματισμός, ούτε ζημιά σε κάποιο από τα παρακείμενα σταθμευμένα οχήματα.
Από τύχη όμως γλίτωσε ένα παιδί μαζί με τον σκύλο του, που πέρασαν από την οδό Γιαννιτσών λίγα δευτερόλεπτα πριν καταρρεύσει σκεπή εγκαταλελειμμένου κτιρίου, λόγω του ισχυρού αέρα.
Η σκεπή κατέρρευσε πάνω στο πεζοδρόμιο, προκαλώντας μόνο υλικές ζημιές σε δύο σταθμευμένα ΙΧ, όπως αναφέρει ιδιοκτήτης επιχείρησης.
- Συνεχίζονται για τρίτη μέρα οι έρευνες στο Βελούχι για τον αγνοούμενο ορειβάτη – Αγωνία για την τύχη του
- Έπος: Ο Λαπόρτα έπιασε σφουγγαρίστρα και βοήθησε στην πλημμύρα του Καμπ Νου (vids)
- Χώροι εργασίας: Υπό πίεση οκτώ στους δέκα υπαλλήλους – Στρες, ανισότητες, εκφοβισμός, σεξουαλική παρενόχληση
- Ανήλικος μέθυσε στο καρναβάλι Ρεθύμνου – Συνελήφθη ο πατέρας του
- Το χάσμα του πλούτου στην Ευρώπη: Πού βρίσκονται οι πλουσιότεροι και οι φτωχότεροι;
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Μετρό και Τραμ – Τα δρομολόγια και οι σταθμοί που βγαίνουν «εκτός»

