Νίκος Μουτσινάς: Άγρια κόντρα με την Κατερίνα Καινούργιου
Τι συμβαίνει με τους δύο παρουσιαστές;
Το δικό του σχόλιο στην έμμεση απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου έκανε ο Νίκος Μουτσινάς. Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ, με αφορμή το περιστατικό ανάμεσα στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και τη Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα της εκπομπής της το πρωινό της Κυριακής.
Με αυτό τον τρόπο συνεχίζεται η κόντρα που ξεκίνησε στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, με τα σχόλια του Νίκου Μουτσινά.
Το σχόλιο του Μουτσινά
«Δύο μέρες έλειψα και έγιναν τα σύστριγκλα. Δεν με νοιάζει καθόλου όλο αυτό αλλά για να καταλάβω… ο Στέφανος πήρε τηλέφωνο τον Αλεξάνδρου, που είναι φίλοι από την προηγούμενη χρονιά της KatKen, και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους αλλά δεν ήθελε να πει κάτι άλλο» περιέγραψε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.
«Την… είπε στη Σίσσυ λοιπόν – δεν υπάρχει ευγένεια σε αυτό – αλλά η Σίσσυ τσουχτρίτσα περίμενε. Και όταν όντως η ομάδα έτρεξε εκεί, κατευθείαν του απάντησε» συνέχισε ο παρουσιαστής.
«Σήμερα η KatKen δεν απάντησε; Μόνο σε εμάς;» σχολίασε με νόημα ο Νίκος Μουτσινάς και προχώρησε στο επόμενο απόσπασμα της Χρυσής Τηλεόρασης.
Δείτε το βίντεο
«Βγαίνουν και λένε ότι η εκπομπή μας είναι φρικτή»
«Εδώ βγαίνουν και λένε ότι η εκπομπή μας είναι φρικτή και δεν απαντάμε, τι λέτε τώρα…» είχε πει με νόημα νωρίτερα σήμερα, μέσα από την εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου.
«Και ποιοι τα λένε είναι το θέμα» πρόσθεσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας από την πλευρά του.
«Αχ, Παναγία μου…» αναφώνησε η Κατερίνα Καινούργιου.
- Κούβα: Η κυβέρνηση Τραμπ απαιτεί να αποχωρήσει από την εξουσία ο πρόεδρος Ντίας-Κανέλ
- Κούβα: «Θα έχω την τιμή να την πάρω», λέει ο Τραμπ – «Μπορώ να κάνω ό,τι θελήσω»
- Ιράν: Ο ΥΠΕΞ Αραγτσί διαψεύδει ότι βρίσκεται σε επαφή με τον απεσταλμένο των ΗΠΑ Γουίτκοφ
- Μέση Ανατολή: «Κάπου 200 στρατιωτικοί των ΗΠΑ» έχουν τραυματιστεί στον πόλεμο
- Ο Τραμπ εκτιμά ότι θα καθυστερήσει «περίπου ένα μήνα» το ταξίδι του στην Κίνα
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: 2+1 ανοιχτές πληγές






