Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Μουτσινάς: Έμεινε... κάγκελο με τις δηλώσεις του Αλέξη Παππά για διευθυντή σε υπουργείο

Νίκος Μουτσινάς: Έμεινε… κάγκελο με τις δηλώσεις του Αλέξη Παππά για διευθυντή σε υπουργείο

Τι είπε ο Αλέξης Παππάς και... άφησε τον Νίκο Μουτσινά άφωνο!

Σε μια ξεχωριστή, ομολογουμένως, δήλωση προχώρησε ο Αλέξης Παππάς στην πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη στην Κυπριακή τηλεόραση.

Απόσπασμα της οποίας πρόβαλλε και δη με τον αντίστοιχο σχολιασμό, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Νίκος Μουτσινάς στον αέρα της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» στον ΣΚΑΙ.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός μιλώντας για τη συμμετοχή του στο Survivor, σημείωσε χαρακτηριστικά πως «περιέργως η αντίδραση του κόσμου ήταν πολύ καλή. Θα περίμενε δηλαδή κάποιος να έχω αντιδράσεις σοβαρές, «τι έκανες εκεί ρε;» ή να με βρίζουν και τα λοιπά και τα λοιπά. Δεν υπήρχε όμως αυτό. Στο 90% θα έλεγα ότι ήταν όλα θετικά τα μηνύματα, μάλιστα και από καταξιωμένους ανθρώπους σε διαφορετικά περιβάλλοντα και όχι μόνο στη δουλειά της τηλεόρασης. Συγκεκριμένα, ένας διευθυντής σε ένα υπουργείο μου είπε ότι ‘ήσουν η αιτία που καθόμουν και έβλεπα και έβαζα και το παιδί μου να βλέπει τηλεόραση γιατί μέσα από σένα του μάθαινα με ποιον τρόπο πρέπει να υπάρχει η διπλωματία στη ζωή’».

Η αντίδραση του Νίκου Μουτσινά

«Έπιασε κάποιον από το υπουργείο ο τρόπος του! Φυσικά, να θυμηθούμε τον τρόπο του Αλέξη! Έπιασε γιατί σου λέει, να, μπορούμε και εμείς να πάμε στο Survivor. Το καημένο το παιδί, όμως, γιατί να δει; Τι έπρεπε να δει; Δεν ήταν διπλωματία αυτό που έκανε. Παιδιά, η διπλωματία δεν δημιουργείται καμία ένταση γιατί είσαι διπλωμάτης και δεν έχουν καταλάβει πως τους έχεις φέρει τούμπα».

«Εκεί παθαίναν όλοι τρέλα! Μπράβο στον διευθυντή! Ποιο υπουργείο να ήταν για να δούμε και τα αποτελέσματα» πρόσθεσε επίσης, με χιούμορ, ο Νίκος Μουτσινάς για τη δήλωση που έκανε ο Αλέξης Παππάς στην πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη στην Κυπριακή τηλεόραση.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024