Ολυμπιακός – ΧΑΝΘ 38-19: «Περίπατος» για τους ερυθρόλευκους
Άνετη επικράτηση πέτυχε ο Ολυμπιακός που επιβλήθηκε με 38-19 της ΧΑΝΘ και συνέχισε το νικηφόρο σερί του στην Handball Premier, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Handball Premier
Οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν την καταδίωξη της πρωτοπόρου ΑΕΚ επικρατώντας της ΧΑΝΘ για την 21 αγωνιστική της Handball Premier. Το τελικό σκορ φανερώνει την πορεία της αναμέτρησης με τους γηπεδούχους να έχουν ένα εύκολο απόγευμα και να επικρατούν τελικά με 38-19.
Οι πρωταθλητές Ελλάδας, αγωνίστηκαν χωρίς τους Νιόκα, Οστρούτσκο, Κανδύλα, Καραμπουρνιώτη και Παπαδόπουλο (τραυματίστηκε και ο Μιχαηλίδης στο ημίχρονο), αλλά παρόλα αυτά δεν προβληματίστηκαν ιδιαίτερα από τους αντιπάλους τους, νικώντας εύκολα με 38-19 την ΧΑΝΘ στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης, για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Handball Premier.
Αυτή ήταν η τρίτη σερί νίκη μετά από την ήττα από τον ΠΑΟΚ και πλέον είναι στο -1 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ (38 έναντι 39 βαθμών) και στο +7 από τον τρίτο Δικέφαλο του Βορρά (31 βαθμοί με ματς λιγότερο) συνεχίζοντας νικηφόρα την πορεία του στο πρωτάθλημα, στην προτελευταία «στροφή» της κανονικής περιόδου.
- Greece: Turning Every POS into a Cash Hub
- Ο χριστουγεννιάτικος οδηγός αγοράς για όλους τους τύπους δώρων
- YOUR SANTA IS HERE και το δώρο που σου αξίζει είναι η ελευθερία να κινείσαι όπως θέλεις
- Η Lotte Betts-Dean, οι δυσκολίες στην Ελλάδα και το μέλλον: Ο Δημήτρης Σουκαράς μεγάλωσε μέσα στη μουσική
- Άτυχος ο Τζίμας: Πολύ σοβαρός ο τραυματισμός του, χάνει την υπόλοιπη σεζόν (pics)
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Επιχείρηση της ΔΑΟΕ στην Κρήτη για τις παράνομες επιδοτήσεις – 15 συλλήψεις


