Ντοναρούμα: «Απογοήτευση για τον αποκλεισμό, δεν μετανιώνω που πήγα στην Παρί»
Απογοητευμένος, αλλά όχι μετανιωμένος για τη μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν εμφανίστηκε ο Ντοναρούμα μετά τον αποκλεισμό από την Μπάγερν.
Για ακόμη μία φορά η πορεία της Παρί Σεν Ζερμέν σταμάτησε στους «16» του Champions League, με τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα να δηλώνει απογοητευμένος στις πρώτες του δηλώσεις μετά το ματς, όμως ξεκαθάρισε πως δεν έχει μετανιώσει για την επιλογή του να μετακομίσει στο Παρίσι.
Όσα είπε ο Ντοναρούμα:
«Δυστυχώς έτσι είναι το Champions League, κρίνεται στις λεπτομέρειες. Στο πρώτο μέρος είχαμε μερικές ευκαιρίες αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε, μετά δεχτήκαμε ένα γκολ από το πρώτο λάθος. Είναι μεγάλη απογοήτευση. Είμαστε θυμωμένοι και απογοητευμένοι, τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά γιατί έχουμε ακόμα το πρωτάθλημα.
Είμαι περήφανος που βρίσκομαι στην Παρί, στηρίζω το κλαμπ και είμαι περήφανος που είμαι μέλος του. Δεν έχω μετανιώσει που ήρθα εγώ»
Όσο για την πρόκριση της Μίλαν: «Είμαι χαρούμενος, είναι ένα μεγάλο σημάδι για το ιταλικό ποδόσφαιρο» κατέληξε.
- Μουντιάλ 2026: Το πλήρες πρόγραμμα των ομίλων και των νοκ-άουτ
- ΣΥΡΙΖΑ για επεισόδια στην πορεία για τον Γρηγορόπουλο: Η εντολή ήταν η διάλυση των συγκεντρώσεων και η πρόκληση επεισοδίων, πάση θυσία
- Ετοιμάζεις ταξίδι; 10 πράγματα που πρέπει να τσεκάρεις – Ο απόλυτος οδηγός προετοιμασίας
- Η «ξέφρενη» κούρσα της Άστον Βίλα – Ο Έμερι βρήκε τις λύσεις και αποθεώνεται
- Πόλεμος στην Ουκρανία: Η ηγεσία της ΕΕ και το ενδεχόμενο ενός πρωτοφανούς στρατηγικού ναυαγίου
- Σεισμός 4,6 Ρίχτερ στα Καλάβρυτα



