
Σταθμάρχης: Τα πρώτα λόγια του μετά τη σύγκρουση των τρένων – «Κουβαλάω 35 φέρετρα στην πλάτη μου…»
Ο σταθμάρχης Λάρισας ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση λίγο μετά τη σύλληψή του.
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ήταν ο σταθμάρχης Λάρισας μετά τη σύλληψή του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο 59χρονος φέρεται να ψέλλισε μπροστά σε όσους των είδαν: «Κουβαλάω 35 φέρετρα στην πλάτη μου…».
Θυμίζουμε ότι ο σταθμάρχης Λάρισας ζήτησε σήμερα και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Κυριακή 5 Μαρτίου ενώπιον της ανακρίτριας.
Ο δικηγόρος του, Στέφανος Παντζαρτζίδης δήλωσε ότι χρειάζεται να επανεξετάσουν νέα στοιχεία, καθώς «είναι στοιχεία καθοριστικά και έπρεπε να ζητήσουμε νέα προθεσμία, ώστε να τα μελετήσουμε και να τα αξιολογήσουμε».
Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, ο σταθμάρχης Λάρισας όταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έφτασαν στο σταθμαρχείο με σκοπό να τον οδηγήσουν στην Τροχαία Λάρισας παρακολουθούσε στην τηλεόραση τα πρώτα έκτακτα δελτία ειδήσεων για την τραγωδία στα Τέμπη, ενώ είχε ενημερωθεί τι είχε συμβεί από επικοινωνία με τους συναδέλφους του.
Το ρεπορτάζ του MEGA για την απολογία του σταθμάρχη
- Διαμαντοπούλου: «Γίνεται προσπάθεια λεηλασίας του ΠΑΣΟΚ» – Τι είπε για το σενάριο διαγραφής του Χάρη Δούκα
- Μπιλ Γκέιτς και αρχεία Έπσταϊν: Οι αποκαλύψεις που φέρνουν νέα ερωτήματα για τον δισεκατομμυριούχο
- Ασπρόπυργος: Φωτιά σε εξέλιξη – Σηκώθηκε ελικόπτερο
- Ισπανία: Ρεκόρ θανάτων λόγω καύσωνα σημειώθηκε τον Μάιο
- Ο Πύρρος Δήμας είναι ο νέος πρεσβευτής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών (pic)
- Δίκη για τα Τέμπη: Στο στόχαστρο το δημόσιο, πυρά για «προκλητική» στάση – Η απάντηση του ΝΣΚ

