Τέμπη: «Μαμά μου έλα να με πάρεις!» – Το τηλεφώνημα και οι φωνές της 22χρονης από το δεύτερο βαγόνι
«Μαμά μου έλα να με πάρεις, τράκαραν τα τρένα και σκοτωθήκαμε, πήραμε φωτιά», είπε ουρλιάζοντας όταν τηλεφώνησε στη μητέρα της.
Τις στιγμές τρόμου που βίωσε μία 22χρονη η οποία βρίσκεται μεταξύ των επιζώντων του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, περιέγραψε ο πατέρας της. Η νεαρή κοπέλα ήταν από τους ελάχιστους επιβάτες που κατάφεραν να βγουν ζωντανοί από το δεύτερο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας Intercity 62.
«Ταξίδευε από Καρδίτσα για Θεσσαλονίκη μόνη της. Είχε κάποιες φίλες στο τρένο. Ήταν τυχερή στην ατυχία της», είπε αρχικά ο πατέρας της 22χρονης μιλώντας στον Ant1.
«Σηκώνει το τηλέφωνο η γυναίκα μου. Ακούω ένα ουρλιαχτό ”Μαμά μου έλα να με πάρεις, τράκαραν τα τρένα και σκοτωθήκαμε, πήραμε φωτιά” είπε και μας έκλεισε το τηλέφωνο», πρόσθεσε ο άνδρας.
Πώς σώθηκε
Μιλώντας για τις εικόνες που είδε όταν έφτασε στον τόπο της τραγωδίας ανέφερε πως «φεύγω για Λάρισα και παίρνω το 100 και ρωτάω: Πού έγινε το ατύχημα; Περίπου στα Τέμπη, μου λένε. Πήγα εκεί, βρήκα ένα ασθενοφόρο το ακολούθησα και έφτασα πιο γρήγορα. Μια κατάσταση δραματική δεν σας περιγράφω τι έβλεπα».
«Φώναζα ”Κατερίνα – Κατερίνα”! Καθόταν στο τσιμέντο και τη βλέπω από πάνω μέχρι κάτω στα αίματα που δεν ήταν δικά της, αλλά, από άλλα παιδιά που χτύπησαν μέσα στο τρένο. Σώθηκε επειδή βγήκε από το απέναντι παράθυρο στα χωράφια», είπε σχετικά με τον τρόπο που η κόρη του κατάφερε να σωθεί.
- Βενεζουέλα: Διεξάγω διάλογο «χωρίς φόβο» με τις ΗΠΑ, λέει η Ροδρίγκες
- Γροιλανδία: Δεν συζητήθηκε θέμα κυριαρχίας της με τον Τραμπ, δηλώνει ο Ρούτε
- ΗΠΑ: Πράσινο από το Κογκρέσο στο νομοσχέδιο για τον ρόλο της Αν. Μεσογείου στον διάδρομο IMEC
- Γροιλανδία: «Ψεύδεται» – Με δυσπιστία αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι τη δήλωση Τραμπ για «πλαίσιο συμφωνίας»
- Βουλή: Με ψήφους της ΝΔ έγινε δεκτή η πρόταση Μητσοτάκη για τον πρωτογενή τομέα
- Ιράν: Ο Τραμπ προειδοποιεί ξανά την Τεχεράνη «να σταματήσει με τα πυρηνικά»


