Τέμπη: «Είμαστε στο σκοτάδι» λέει πατέρας αγνοούμενου
Όπως ανέφερε ο πατέρας ενός 26χρονου παιδιού που επέβαινε στο τρένο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, δεν έχουν ενημέρωση από κανέναν.
Για τις τραγικές ώρες που βιώνει από τα μεσάνυχτα της Τρίτης, μίλησε στο in ο Παύλος Ασλανίδης, πατέρας ενός 26χρόνου που ταξίδευε με το τρένο από Αθήνα για Θεσσαλονίκη και είναι ακόμα αγνοούμενος.
«Ταξίδευε με ένα φίλο του από την Αθήνα για τη Θεσσαλονίκη. Δεν είναι σε καμία λίστα τραυματιών» σημείωσε και πρόσθεσε πως ο ίδιος βρέθηκε άμεσα στη Λάρισα, προκειμένου να αναγνωρίσει το παιδί του αν αυτό είναι μεταξύ των νεκρών.
«Είμαστε εδώ (σ.σ. στη Λάρισα) από τα ξημέρωματα, όταν είδαμε ότι δεν ήρθε στη Θεσσαλονίκη με τα λεωφορεία. Και εκεί μας πουλούσαν φούμαρα, είπαν ότι θα έρθουν 275 άτομα, αλλά ήρθαν μόνο τρία λεωφορεία» τόνισε ο κ. Ασλανίδης.
Ωστόσο, όπως υπογράμμισε, όλες οι οικογένειες που έχουν βρεθεί στη Λάρισα βρίσκονται στο σκοτάδι, καθώς δεν έχουν ακόμα καμία ενημέρωση. «Είμαστε στο σκοτάδι, δεν βλέπω να φεύγουμε σήμερα από εδώ» συμπλήρωσε.
Δείτε το βίντεο:
- Ο Τραμπ διαβεβαιώνει πως θα υποδεχτεί τον Σι Τζινπίνγκ «προς το τέλος της χρονιάς» στον Λευκό Οίκο
- Πορτογαλία: Σαρωτική νίκη του σοσιαλιστή Σεγκούρο στις προεδρικές εκλογές έναντι του ακροδεξιού Βεντούρα
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Κατάσκοπος 3 χρόνια και όχι μόλις 3 μήνες
- Ο φόβος για την AI, νέα πραγματικότητα στη Wall Street
- Google: Κάτι αλλάζει με τις επαφές στα κινητά Android – Η έξυπνη…καρτών κλήσεων
- Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης 0-2: Σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, με Καρέρας – Εμπαπέ!



