Τέμπη: Δημοσία δαπάνη οι κηδείες των θυμάτων
Από την 1η Μαρτίου έως την 3η Μαρτίου 2023 οι σημαίες σε όλα τα δημόσια κτήρια της χώρας θα κυματίζουν μεσίστιες
Δημοσία δαπάνη θα τελεστούν οι κηδείες των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών.
Αυτό αναφέρεται σε κοινή απόφαση των υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών κ.κ. Μάκη Βαρίδη και Χρήστο Σταϊκούρα.
Παράλληλα, με απόφαση του κ. Βορίδη, από την 1η Μαρτίου έως την 3η Μαρτίου 2023 οι σημαίες σε όλα τα δημόσια κτήρια της χώρας θα κυματίζουν μεσίστιες ενώ αναστέλλεται και κάθε δημόσια εορταστική εκδήλωση, σε εφαρμογή της κήρυξης από τον Πρωθυπουργό τριήμερου εθνικού πένθους για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος.
Στο μεταξύ, καμία συνεδρίαση δεν θα πραγματοποιηθεί το τριήμερα 1-3 Μαρτίου στη Βουλή, όπου η ελληνική σημαία θα κυματίζει μεσίστια.
Για τον επαναπρογραμματισμό των εργασιών του κοινοβουλίου θα αποφασίσει η διάσκεψη των προέδρων της Βουλής.
- Η επίθεση των ακραίων μπακ και ο φανταστικός Ρέτσος
- Ρωσία: Η Μόσχα εκφράζει την αλληλεγγύη της στην Κούβα και καταδικάζει τα παράνομα, μονομερή μέτρα σε βάρος της
- Έρωτας στα χρόνια της… τεχνητής νοημοσύνης – Θα έκανες sexting με το ChatGPT;
- Τραμπ: Οι ΗΠΑ είναι η πιο ισχυρή χώρα στον πλανήτη, δεν χρειαζόμαστε τους «Συμμάχους» στο ΝΑΤΟ
- Κάρολος: Ο βασιλιάς των DJ – «Παππουδίστικο vibe» στα decks
- Ηράκλειο: Συγκλόνισε o αστυνομικός στη δίκη για τον 3χρονο Άγγελο – «Δεν με ρώτησε για το παιδί της, αλλά αν έφαγαν τα σκυλιά»

