Γιάννης Λιαγκoύρης: Τι κάνει σήμερα ο νικητής του «Μπράβο παιδιά»
Ο Γιάννης Λιαγκoύρης ήταν 12 χρόνων, όταν συμμετείχε στο σόου
Τον Γιάννη Λιαγκούρη τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο «Μπράβο παιδιά», που αναδείχθηκε νικητής.
Ο ίδιος μίλησε στο «Πάμε Δανάη» και θυμήθηκε στιγμές από το ριάλιτι με τη Ρούλα Κορομηλά και αποκάλυψε αν συνεχίζει να ασχολείται με το τραγούδι.
«Όταν ήμουν 12 χρόνων, η μητέρα μου με δήλωσε στο «Μπράβο παιδιά» με τη Ρούλα Κορομηλά. Η Ρούλα Κορομηλά από κοντά ήταν απίστευτη και πανέμορφη. Μας βοηθούσε σε ό,τι της λέγαμε. Ντρεπόμουν γιατί ήμουν 12 χρόνων και δεν είχα ξαναβγεί σε κοινό. Μόλις φτάσαμε στο πλατό, είχα τρομερό άγχος και έτρεμα. Όλα τα παιδιά έκαναν από 2-3 φορές πρόβα πριν βγουν στη σκηνή, ενώ εγώ έκανα μόνο μια», δήλωσε αρχικά.
Για την νίκη του και το έπαθλο, αποκάλυψε πως, «ανακοινώνει η Ρούλα Κορομηλά τα αποτελέσματα και λέει ότι είμαι πρώτος και με μεγάλη διαφορά ψήφων. Το έπαθλο της νίκης μου ήταν ένα ταξίδι στην Disneyland στο Παρίσι. Μέχρι να ανακοινωθεί το έπαθλό μου, περνούσαν στην οθόνη χορηγοί και φώναξα στην μητέρα μου: «Όλα αυτά έχω κερδίσει;». Την επόμενη μέρα στο σχολείο με σήκωσε ο διευθυντής και μου είπε συγχαρητήρια μπροστά σε όλα τα παιδιά».
Πότε μπήκε μέσα του το «μικρόβιο» του τραγουδιστή;
«Από όταν ήμουν μικρός, έλεγα ότι θέλω να γίνω τραγουδιστής. Τραγουδούσα όλη μέρα στο σπίτι. Μετά την συμμετοχή μου στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά, είπα ότι θα ασχοληθώ με το τραγούδι», συμπλήρωσε.
Ακολούθησε εν τέλει το όνειρό του ο Γιάννης Λιαγκούρης;
Καιρό σκεφτόμουν να δηλώσω συμμετοχή σε ριάλιτι τραγουδιού και φέτος πήγα στο «The Voice». Μετά την συμμετοχή μου στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά με σταματούσαν όλοι στον δρόμο. Πρόσφατα με σταμάτησαν και μου είπαν ότι μοιάζω με κάποιον που είναι στο «The Voice». Ακουω μόνο λαϊκά τραγούδια», υπογράμμισε κλείνοντας.
- Γαλλία: Πατέρας βίαζε την κόρη του και απέκτησε μαζί της τρία παιδιά
- Γλασκώβη: Ένας νεκρός και τρεις στο νοσοκομείο μετά από ταραχές στους δρόμους της πόλης
- Δήμος χορηγεί επίδομα στέγασης σε γιατρούς που υπηρετούν στο νησί και δεν διαθέτουν κατοικία
- Δώρο Χριστουγέννων: Νωρίτερα φέτος – Υπολογισμός και δικαιούχοι – Τι να κάνετε αν δεν το λάβετε
- Την επόμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Ζαφείρης
- Η Γκουίνεθ Πάλτροου μιλάει ανοιχτά για την «πολύ περίπλοκη» σχέση της με τον Χάρβεϊ Γουάινστιν




