Ανδρέας Μικρούτσικος: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του – «Οι γιατροί περιμένουν να…»
Δείτε όλα όσα είπε η σύντροφός του
Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου, μετάφερε μέσα από την εκπομπή του MEGA, «Χαμογέλα και πάλι» η σύντροφος του αγαπημένου παρουσιαστή, Έλενα Μασταγγέλη.
«Είναι σε σταθερή κατάσταση, έχει ένα μικρόβιο γρίπης στον πνεύμονα. Βρέθηκε το μικρόβιο και τώρα περιμένουμε να ανταποκριθεί στην αντιβίωση» είπε αρχικά η σύντροφος του Ανδρέα Μικρούτσικου.
Ακόμα, η ίδια συμπλήρωσε πως η κατάσταση της υγείας του παρουσιαστή έχει σταθεροποιηθεί, ωστόσο παραμένει ακόμα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Τέλος, η ίδια υπογράμμισε ότι οι γιατροί είναι καθησυχαστικοί «αφού βρέθηκε το μικρόβιο και πιστεύουν ότι μπορεί να αντιμετωπιστεί».
Δείτε όσα είπε
- Αναδρομικά έως και 7 ετών για 6 κατηγορίες
- Βρετανικό Μουσείο: Διαψεύδει ότι αφαίρεσε τον όρο «Παλαιστίνιος» μετά από πιέσεις φιλοϊσραηλινής οργάνωσης
- Η επιστήμη ξέρει γιατί ο γάμος δεν φέρνει την απόλυτη ευτυχία
- Κλείσιμο διαφορών με κούρεμα έως 75% στα πρόστιμα
- Ραντεβού με τον γιατρό ή τηλεϊατρική για τις χρόνιες παθήσεις;
- Κούβα: Η αμερικάνικη τανάλια στραγγαλίζει το νησί – Χωρίς φαγητό, καύσιμα και τουρίστες





