Warner Bros: Οι νέες παραγωγές που έρχονται
Μεγάλη συμφωνία έγινε μεταξύ της Embracer Group AB, της Warner Bros και της New Line για νέες διασκευές των ταινιών «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» (The Lord of the Rings) και «Το Χόμπιτ» (The Hobbit).
Ευχάριστα τα νέα για τους φίλους των αγαπημένων ταινιών.
Ο διευθύνων σύμβουλος της Warner Bros Discovery, Ντέιβιντ Ζάσλαβ (David Zaslav) μέσω τηλεδιάσκεψης ανακοίνωσε την πολυετή συμφωνία παραγωγής «πολλών» ταινιών «The Lord of the Rings» και «The Hobbit» χωρίς να έχει γίνει γνωστό το ποσό της συμφωνίας με την Embracer Group την εταιρία που από μερικούς μήνες αγόρασε τα δικαιώματα των περισσότερων δημιουργημάτων του Τζ.Ρ.Ρ. Τόλκιν (JRR Tolkien).
Η δήλωση της Warner Bros
«Η ευκαιρία να προσκαλέσουμε τους θαυμαστές βαθύτερα στον κινηματογραφικό κόσμο της Μέσης Γης είναι μεγάλη τιμή και είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Middle-earth Enterprises και την Embracer σε αυτή την περιπέτεια», ανέφεραν σε κοινή τους δήλωση από την πλευρά της Warner Bros οι Μάικλ Ντε Λούκα (Michael DeLuca) και Πάμελα Άμπντυ (Pam Abdy).
- Ο Πάτρικ Γκίμπσον έγινε η «φωνή» του Τζέιμς Μποντ, αλλά δεν θα φορέσει το κοστούμι του 007
- Ολυμπιακός: Από την Αθήνα στην Αστάνα – Το ταξίδι των Πειραιωτών στο Καζακστάν (vid)
- Δημιουργήθηκε Μουσείο Μαθητικής Ιστορίας στο Κορακοβούνι Βόρειας Κυνουρίας
- Ανδρουλάκης: Live η τοποθέτησή του στη Βουλή για το «κυκλοφοριακό χάος και την υποβάθμιση των ΜΜΜ στην Αττική»
- Σέμνη Καρούζου: Ένα μικρό «ευχαριστώ» διά χειρός Μανόλη Ανδρόνικου
- Νιγηρία: Έρευνες για κύκλωμα εμπορίας οργάνων μετά από φρικιαστική ανακάλυψη σε αστυνομική έφοδο





