Έτοιμο το νέο πάρκο άθλησης και ψυχαγωγίας του Δήμου Βέροιας
Παραδόθηκε προς χρήση ένα νέο πάρκο στο Δήμο Βέροιας, το οποίο συνδυάζει την φυσική δραστηριότητα με την γυμναστική και την αναψυχή.
Ένας νέος πνεύμονας πρασίνου, χώρος άθλησης και αναψυχής δόθηκε προς χρήση στους δημότες της περιοχής «Φυτιώτικα», στο Εργοχώρι Δήμου Βέροιας. Με την ολοκλήρωση του έργου «Διαμόρφωση χώρων πρασίνου στο Ο.Τ 701 στο Εργοχώρι του Δήμου Βέροιας» παραδόθηκε, από τον Δήμο Βέροιας στο κοινό, ένας καινούργιος χώρος πρασίνου, στον οποίο τοποθετήθηκαν χλοοτάπητας, ξύλινα καθιστικά και κάδοι ανακύκλωσης απορριμμάτων (μέταλλο, γυαλί, χαρτί, πλαστικό), ενώ οι περίοικοι μπορούν να ασκηθούν μέσω των υπαίθριων οργάνων γυμναστικής.
Η διαμόρφωση ενός πυρήνα πρασίνου σε μία γειτονιά με νεόδμητες κατοικίες, δίνει τη δυνατότητα χαλάρωσης για νέους και γονείς, αλλά και παιχνιδιού για τα παιδιά. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να κάνουν γυμναστική στα σύγχρονα υπαίθρια όργανα που έχουν εγκατασταθεί στον αθλότοπο.
Στον νέο χώρο αναψυχής έχουν γίνει φυτεύσεις δέντρων και θάμνων, εγκαταστάθηκε αρδευτικό δίκτυο για το πότισμα των φυτών και έγιναν οι απαραίτητες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις για τον επαρκή φωτισμό και τον φωτισμό του χώρου πρασίνου.
- 15χρονη έπεσε στον Ισθμό της Κορίνθου – Μετεφέρθηκε τραυματισμένη στο νοσοκομείο
- Κηφισιά: Αδίστακτοι ληστές φίμωσαν 77χρονο και με την απειλή όπλου πήραν κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ
- Πώς οι Καρντάσιαν κατέκτησαν τον κόσμο – Η ανατομία του καρτέλ της δόξας, το sex tape και το τέλος του
- Μεγάλη ένταση ανάμεσα σε Αταμάν και Μαρτίνεθ – Αποβλήθηκαν και οι δυο (pics)
- Περιστέρι Bettson – ΠΑΟΚ 72-77: Το 2Χ2 ο «δικέφαλος» με Μπεβερλι και πρόκριση στα ημιτελικά (vid)
- Κουτσούμπας: Ο λαός έχει ανάγκη να απαλλαγεί από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τους επίδοξους διαχειριστές

