Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεντρόσπιτα και φυτά του Υμηττού στο περιβαλλοντικό πάρκο του Δήμου Παπάγου - Χολαργού

Δεντρόσπιτα και φυτά του Υμηττού στο περιβαλλοντικό πάρκο του Δήμου Παπάγου – Χολαργού

Άμεση επαφή με τα στοιχεία του δάσους, όργανα καλλισθενικής γυμναστικής, δεντρόσπιτα και άλλα ιδιαίτερα στοιχεία αποτελούν το πρώτο περιβαλλοντικό πάρκο που ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες από τον ΣΠΑΥ στο Δήμο Παπάγου - Χολαργού.

Δενδρόσπιτα, παιχνίδια του δάσους, διαδρομές με στοιχεία της φύσης, φυτεύσεις με φυτά του Υμηττού, όργανα καλλισθενικής γυμναστικής, παιδική χαρά, ξύλινα τραπεζοκαθίσματα και σημεία αναψυχής με περιβαλλοντικά μηνύματα είναι μερικά μόνο από τα υπέροχα στοιχεία που θα περιλαμβάνονται σε 8 περιβαλλοντικά πάρκα που έχουν ξεκινήσει να υλοποιούνται στους Δήμους γύρω από τον Υμηττό, μέσω του Προγράμματος Αντώνης Τρίτσης.

Φορέας υλοποίησης του περιβαλλοντικού πάρκου είναι ο Σύνδεσμος προστασίας και ανάπτυξης Υμηττού και το πρώτο από αυτά ολοκληρώνεται στο Δήμο Παπάγου – Χολαργού και είναι ξεχωριστό σε σχέση με όσα γνωρίζαμε από σχετική εμπειρία.

Πριν λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε μάλιστα επιθεώρηση στις εργασίες του πρώτου περιβαλλοντικού πάρκου που ετοιμάζει ο ΣΠΑΥ στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού, από τον πρόεδρο του Συνδέσμου προστασίας και ανάπτυξης Υμηττού, Γιάννη Κωνσταντάτο και τον Δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού, Ηλία Αποστολόπουλο.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024