Μαρκ Άντονι και Νάντια Φερέιρα περιμένουν το πρώτο τους παιδί
Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους διανύουν Μαρκ Άντονι και Νάντια Φερέιρα.
Με μια ξεχωριστή ανακοίνωση γιόρτασαν τον Άγιο Βαλεντίνο Μαρκ Άντονι και Νάντια Φερέιρα.
Με μια φωτογραφία στους λογαριασμούς τους στα social media, Μαρκ Άντονι και Νάντια Φερέιρα αποκάλυψαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί.
Το παντρεμένο ζευγάρι πόσταρε μια φωτογραφία που απεικονίζει τα χέρια τους ενωμένα πάνω στη φουσκωμένη κοιλίτσα της Νάντια Φερέιρα.
«Το καλύτερο δώρο του Αγίου Βαλεντίνου! Ευχαριστούμε τον Θεό για αυτή την τόσο μεγάλη ευλογία στη ζωή μας», έγραψαν χαρακτηριστικά στη λεζάντα.
Ο λαμπερός γάμος Μαρκ Άντονι – Νάντια Φερέιρα
Ο Μαρκ Άντονι έχει ήδη δύο παιδιά, τα οποία έχει αποκτήσει με την Τζένιφερ Λόπεζ, ενώ από προηγούμενους γάμους του έχει ακόμα τέσσερα παιδιά.
Ήταν πριν από λίγο καιρό που ο τραγουδιστής Μαρκ Άντονι και το μοντέλο Νάντια Φερέιρα αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης.
Η ρομαντική τελετή πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Τέχνης Pérez στο Μαϊάμι της Φλόριντα, με 250 διάσημους καλεσμένους.
Στους καλεσμένους oι Σάλμα Χάγιεκ (Salma Hayek), Maluma, Ντέιβιντ Γκρούτμαν (David Grutman), Λιν Μάνουελ Μιράντα(Lin Manuel Miranda) και η οικογένεια Μπέκαμ.
Ήταν τον Μάιο του 2022 που το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του. Αυτός ήταν ο τέταρτος γάμος για τον διάσημο τραγουδιστή.
Η Νάντια είχε εντυπωσιάσει με το κομψό δαντελένιο νυφικό της από την Γκάλια Λαχάβ (Galia Lahav), με τον Μαρκ Άντονι, όπως αποκάλυψε πηγή στο ET, να δακρύζει.
Δεν είχε γίνει γνωστό εάν στο γάμο τους βρίσκονταν τα δίδυμα που απέκτησε με την Τζένιφερ Λόπεζ, όπως και τα δύο του παιδιά από τον γάμο του με την Ντέμπι Ροζάντο.
- ΕΛ.Α.Σ.: Η επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα – Ο συμβολισμός πέρα από ένα νέο κόμμα
- Γαλλία: Ισραηλινή παρέμβαση στις δημοτικές εκλογές ερευνούν οι αρχές
- Έπος: Με τον Μπαρτζώκα στο… πέτο, εμφανίστηκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο δείπνο της ΚΑΕ (pics)
- Δανάη Μπάρκα: «Δεν έχω στείλει προσκλητήρια, δεν έχω πάει για το νυφικό, είμαι ανοργάνωτη»
- Δήμος Σερρών: Συνεχίζεται η αποκομιδή των επικίνδυνων συσκευασιών φυτοφαρμάκων
- Δήμος Πάρου: Ζητάει έργα προστασίας του Δρυού Πάρου από κατολισθήσεις και θαλάσσια διάβρωση


