Στη Σαουδική Αραβία το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων του 2023
Στην Σαουδική Αραβία θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων για το 2023, τον ερχόμενο Δεκέμβριο.
Η FIFA αποφάσισε την ανάθεση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων για το 2023 στη Σαουδική Αραβία, με την αραβική χώρα να αναλαμβάνει για πρώτη φορά μια μεγάλη διεθνή διοργάνωση.
Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας ανακοίνωσε κι επίσημα την ανάληψη του τουρνουά που θα διεξαχθεί τον προσεχή Δεκέμβριο, εκεί όπου θα κοντραριστούν κατά βάση οι πρωταθλήτριες ομάδες κάθε ηπείρου, ενώ αυτή να είναι η όγδοη φορά που η διοργάνωση θα γίνει σε χώρα της Μέσης Ανατολής, μετά από το Κατάρ που έχει φιλοξενήσει 5 φορές και το Κατάρ 2.
Θυμίζουμε πως πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, εκεί όπου επίσης για πρώτη φορά μια ομάδα από τη Σαουδική Αραβία έφτασε στον Τελικό, με την Αλ Χιλάλ να γνωρίζει την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης με 5-3.
الاتحاد الدولي لكرة القدم FIFA:
السعودية تستضيف كأس العالم للأندية 2023 ??#مونديال_الأندية_بالسعودية#Clubwc pic.twitter.com/2a2pjE87Qi
— الاتحاد السعودي لكرة القدم (@saudiFF) February 14, 2023
- Γιάννης Καλλιάνος: «Η σύζυγός μου απέβαλε, δεν μπορεί να το ξεπεράσει»
- Ήττα των Meta και Google σε δίκη για εθισμό των παιδιών – Νομικό προηγούμενο για κύμα προσφυγών
- Μια νύχτα μόνο: Μια δολοφονία φέρνει τα πάνω – κάτω
- Super League: Πρώτος σε εισιτήρια ο Ολυμπιακός και συνολικό ρεκόρ δεκαετίας στο πρωτάθλημα
- Ισπανία: Η τραγική ιστορία της 25χρονης και η τελευταία συνέντευξή της πριν την ευθανασία
- ΣΥΡΙΖΑ: Ακροδεξιός βραχίονας του σχεδίου Μητσοτάκη ο Θάνος Πλεύρης



