Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μεγάλη νίκη και πρόκριση για την Σάκκαρη (2-1)

Μεγάλη νίκη και πρόκριση για την Σάκκαρη (2-1)

Η Ελληνίδα τενίστρια νίκησε με 2-1 σετ την Κικβέν Ζενγκ και προκρίθηκε στους «16» του πολύ δυνατού τουρνουά που διεξάγεται στην Ντόχα.

Την πρόκριση στους «16» του τουρνουά που πραγματοποιείται στην Ντόχα πανηγύρισε η Μαρία Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα τενίστρια πραγματοποιώντας μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της στη φετινή σεζόν, επικράτησε της Κινέζας Κικβέν Ζενγκ με 2-1 σετ (6-2, 3-6, 6-3) και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του 500άρι τουρνουά Qatar TotalEnergies Open.

Εκεί η συμπατριώτισσά μας, η οποία την προηγούμενη εβδομάδα έκανε εξαιρετική πορεία στο τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στο Λινζ της Αυστρίας, θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Καρολίνα Πλίσκοβα – Εκατερίνα Αλεξάντροβα.

Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε εντυπωσιακά το παιχνίδι και πετυχαίνοντας μπρέικ στο πρώτο game προηγήθηκε με 3-1, ενώ λίγο αργότερα έκανε νέο μπρέικ για το 4-1. Η Ελληνίδα τενίστρια συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και με 6-2 έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «16» του Qatar TotalEnergies Open.

Στο δεύτερο σετ η Μαρία προηγήθηκε με μπρέικ 2-1, αλλά δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά της, με την Κικβέν να απαντάει με το ίδιο… νόμισμα και να ισοφαρίζει σε 2-2. Λίγο αργότερα μάλιστα η Κινέζα έκανε ένα ακόμα μπρέικ για το 4-2 και στη συνέχεια με 6-3 ισοφάρισε σε 1-1 το παιχνίδι, στέλνοντας το ματς σε τρίτο σετ.

Εκεί η Ελληνίδα τενίστρια ήταν επιβλητική. Με μπρέικ στο 4ο γκέιμ προηγήθηκε με 3-1 και λίγο αργότερα έφτασε στο 5-2, με την συμπατριώτισσά μας να σερβίρει σωστά για το 6-3 και την πρόκριση στην επόμενη φάση του τουρνουά που διεξάγεται στην Ντόχα.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024