Κέρκυρα: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία ηλικιωμένης τον Αύγουστο του 2022 – Δράστης ο γιος της
Η σύλληψη του δράστη έγινε σήμερα, Τρίτη ύστερα από ένταλμα του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Κέρκυρας
Συνελήφθη σήμερα το πρωί στην Κέρκυρα, ένας 64χρονος ημεδαπός με την κατηγορία της δολοφονίας της 93χρονης μητέρας του, τον Αύγουστο του 2022. Ο άντρας φέρεται να στραγγάλισε την άτυχη γυναίκα.
Συγκεκριμένα, η ηλικιωμένη είχε εντοπιστεί νεκρή εντός της οικίας της, το μεσημέρι της Κυριακής στις 28 Αυγούστου του 2022.
Η σύλληψή του, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, έπειτα από ένταλμα που είχε εκδωθεί από τον Ανακριτή Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας, κατόπιν προανάκρισης που είχε διενεργηθεί από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας, κατά την οποία αξιοποιήθηκαν εργαστηριακά δεδομένα και συγκεντρωθέν προανακριτικό υλικό.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.
- Σάκκαρη: «Βλέπω ξανά τη Μαρία που ήξερα – Προσπαθώ να επιστρέψω στην κορυφή»
- Μπαρτζώκας: «Όταν παίζουμε όλοι μαζί, είμαστε πολύ δυνατοί»
- O Ζελένσκι τα παίζει όλα για όλα – Δεν θα κλείσουμε συμφωνία ανεξαρτήτως όρων
- Τσιτσιπάς: «Απογοητευμένος με το σερβίς μου, θετικό είναι πως δεν νιώθω καθόλου πόνο»
- Η Μάργκαρετ Κουάλεϊ φοβόταν ότι «οι γυναίκες στη βιομηχανία θα με μισούσαν και οι άντρες θα μου έκαναν κακό»
- Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας 92-86: Με τριπλέτα «φωτιά» οι Πειραιώτες!




