Βύρωνας: Δικογραφία σε βάρος 23χρονου που παρίστανε τον αστυνομικό και έκανε ελέγχους
Στη σύλληψη ενός 23χρονου προχώρησε η Αστυνομία, καθώς ο νεαρός άντρας παρίστανε αστυνομικό της ΔΙ.ΑΣ και έκανε ελέγχους σε ανυποψίαστους πολίτες.
Δικογραφία σε βάρος ενός 23χρονου, Αλβανικής καταγωγής, σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών, για το αδίκημα της αντιποίησης.
Συγκεκριμένα ο 23χρονος όπως φαίνεται σε βίντεο που έδειξε η εκπομπή Live News, του Νίκου Ευαγγελάτου παρίστανε τον αστυνομικό της ΔΙ.ΑΣ και έκανε ελέγχους σε ανυποψίαστους πολίτες στην περιοχή του Βύρωνα.
Ο 23χρονος, όταν πληροφορήθηκε ότι τον αναζητούν αστυνομικοί, παρουσιάστηκε αυτοβούλως, χθες, Τρίτη 31 Ιανουαρίου, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών με τη μηχανή που χρησιμοποιούσε και η οποία κατασχέθηκε.
- «Τέλος του Κόπα Άφρικα για τον Ντέσερς, λόγω τραυματισμού»
- Το ελπιδοφόρο μήνυμα της Νικόλ Κίντμαν για το 2026, έπειτα από μια δύσκολη χρονιά
- ΕΛΣΤΑΤ: Το 0,5% των επιχειρήσεων ελέγχει το 44% του τζίρου – Σε ρόλο κλειδί οι ελληνικές πολυεθνικές
- Όταν ο Άστον Κούτσερ κατέθεσε στη δίκη ενός serial killer – Είχε βγει ραντεβού με ένα από τα θύματά του
- Angi: Σκηνοθέτησε τη δολοφονία της φίλης της με σπέρμα από οίκο ανοχής – Η υπόθεση που έγινε σειρά στο Netflix
- Παγκόσμια οικονομία: Ανθεκτικότητα ή αναστάτωση; – Προβλέψεις για τις μεγαλύτερες αγορές το 2026



