Υπολείμματα κοκαΐνης «μύρισε» στη λεκάνη τουαλέτας ο αστυνομικός σκύλος Ice, οδηγώντας τις αρχές στη σύλληψη μίας 40χρονης, σε οικισμό Ρομά, στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης.
Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης είχαν συγκεντρώσει πληροφορίες ότι η 40χρονη διακινεί ναρκωτικές ουσίες και χθες το πρωί πραγματοποίησαν έλεγχο στο σπίτι της, παρουσία δικαστικού λειτουργού.
Προκειμένου να «εξαφανίσει» το παράνομο εμπόρευμά της, η συλληφθείσα το έριξε στην λεκάνη της τουαλέτας, αλλά το λαγωνικό της ΕΛ.ΑΣ. δεν ξεγελάστηκε, εντοπίζοντας υπολείμματα της ναρκωτικής ουσίας.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59