
«Γιατί θαυμάζετε τον Πύργο της Πίζας και δεν θαυμάζετε το αιωρούμενο μπαλκόνι;»
Απίθανες δηλώσεις για το... αιωρούμενο μπαλκόνι
Απομακρύνεται το απόγευμα της Τρίτης το αιωρούμενο μπαλκόνι, το οποίο κρέμεται για σχεδόν τέσσερις ημέρες από ξενοδοχείο στη λεωφόρο Συγγρού.
Σημειώνεται ότι χθες, με απόφασή του το υπουργείο Τουρισμού έβαλε προσωρινό λουκέτο στο εν λόγω ξενοδοχείο.
«Γιατί θαυμάζετε τον Πύργο της Πίζας και δεν θαυμάζετε το αιωρούμενο μπαλκόνι;»
Ο εκπρόσωπος του ξενοδοχείου Κώστας Σπηλιόπουλος μίλησε στους δημοσιογράφους και αστειευόμενος είπε: «Γιατί θαυμάζετε τον Πύργο της Πίζας και δεν θαυμάζετε το μπαλκόνι; Ατραξιόν έχουν στην Ιταλία ατραξιόν έχουμε και εμείς».
Στη συνέχεια εξήγησε όσα έγιναν. «Ξημερώματα του Σαββάτου άκουσε θόρυβο ο νυχτερινός της βάρδιας βγήκε έξω και είδε το μπαλκόνι κρεμασμένο. Οι ενέργειες της εταιρείας ήταν άμεσες. Ειδοποίησε την Πυροσβεστική που ήρθε σε πέντε λεπτά. Δεν υπήρχε ένοικος μέσα. Η Πυροσβεστική έκοψε το ρεύμα, απέκλεισε το χώρο, έβαλε τις κορδέλες, ειδοποίησε την Αστυνομία και την Πολεοδομία» είπε.
«Τα μπαλκόνια είναι στενά, έχουν πάνω τον εξοπλισμό των air condition, η Συγγρού είναι ανυπόφορη, κανείς δεν βγαίνει να κάτσει. Πιθανόν να υπήρξε τραυματισμός» ανέφερε. Όπως είπε ο κ. Σπηλιόπουλος το ξενοδοχείο είναι κατασκευής του 1972. «Ήταν κακοτεχνία» είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο
- Ζέτα Μακρυπούλια: Στην Επίδαυρο με την «Ειρήνη» του Αριστοφάνη, μετά το ΔΘΠ
- Η επόμενη (δύσκολη) αποστολή του Χάνσι Φλικ
- Οργή Γεωργιάδη για τη φωτογραφία με γυναίκα στα social – «Δεν είμαι εγώ, μάλλον είναι AI»
- Καλλιθέα: Βίντεο ντοκουμέντο με την 43χρονη τραυματισμένη μετά τους πυροβολισμούς στο μπαρ – Πώς συνέβη το επεισόδιο
- Αλλαγές στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Παρελθόν οι Βεζυρτζής, Οικονομίδης, Μπουντούρης
- Οι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζητούν παρέμβαση της Κομισιόν για αρχειοθέτηση Τζαβέλλα και Κράτος Δικαίου








