Ηρακλής – ΠΑΟΚ Β’ 1-0: Σπουδαία νίκη του «Γηραιού»
Ο Ηρακλής επικράτησε με 1-0 του ΠΑΟΚ Β’, χάρη στο γκολ του Γιουμπιτάνα στο 5ο λεπτό και μείωσε τη διαφορά τους στους δύο βαθμούς.
Η κεφαλιά-γκολ του Γιουμπιτάμα μόλις στο 5′ αποδείχθηκε αρκετή στον Ηρακλή για να νικήσει (1-0) τον ΠΑΟΚ Β’, να φτάσει τους 20 βαθμούς (σε 11 ματς) και να σκαρφαλώσει-έστω προσωρινά- στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας του Α’ ομίλου της Super Legaue 2.
Ο ποδοσφαιριστής του «Γηραιού», πέντε μόλις λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης, εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Βιτλή και με εξαιρετική κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης (90+1) αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Τασιούλας από πλευράς «δικεφάλου».
Ηρακλής (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Πανάγου, Κωστούλας, Χρουσιέλ, Πατράλης, Σίλβα, Τότσκα (71′ Κουντουριώτης), Τόμας, Άλεξιτς, Γιουμπιτάνα.
ΠΑΟΚ Β’ (Πάμπλο Γκαρσία): Μπαλωμλενος, Τσοπούρογλου, Κιτσάκης (32′ Γρόσδης), Μιχαηλίδης, Μορικέλι, Γιαξής, Τασιούρας, Ουεντραόγκο, Σπυρίδης (46′ Τζίμας), Σπυράκος (63′ Σμυρλής), Μπράντονιτς.
- Τα «βρήκαν» Σλοτ και Σαλάχ: Επιστρέφει στο παιχνίδι με τη Μπράιτον ο Αιγύπτιος
- Ουκρανία: Να σταματήσουν οι επιθέσεις σε πλοία και ενεργειακές υποδομές, ζητά η Τουρκία – Τι μετέφερε το πλοίο
- Γάζα: Τουλάχιστον 14 νεκροί σε 24 ώρες στη Γάζα – Ανάμεσά τους τρία παιδιά που πέθαναν από υποθερμία
- Μια ματιά στο Euphoria: Η Ζεντάγια έχει μπλεξίματα με την μαφία, ο Ελόρντι χορεύει γυμνός, η Σάφερ χαλαρώνει
- Αταμάν: Ο Παναθηναϊκός δεν είναι φαβορί για την Ευρωλίγκα – Ο Ομπράντοβιτς δεν είχε καλά αποτελέσματα»
- Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος μιλά για πρώτη φορά για τη μάχη του με τον καρκίνο


