
Γεωργία: Πρώην στρατιωτικός σκότωσε 5 ανθρώπους, ανάμεσά τους και έναν αστυνομικό, και αυτοκτόνησε
Σύμφωνα με τα γεωργιανά μέσα ενημέρωσης, ο δράστης ήταν ένας πρώην στρατιωτικός ο οποίος είχε υπηρετήσει στην γεωργιανή αποστολή στο Αφγανιστάν.
Ένας Γεωργιανός σκότωσε πέντε ανθρώπους, ανάμεσά τους και έναν αστυνομικό, ανοίγοντας πυρ από το μπαλκόνι ενός κτιρίου κατοικιών και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Εσωτερικών της Γεωργίας.
Το κίνητρο των φόνων που σημειώθηκαν στην πόλη Σαγκαρέζο, η οποία βρίσκεται ανατολικά της πρωτεύουσας Τμπιλίσι, δεν είναι σαφές.
«Ειχε υπηρετήσεις στο Αφγανιστάν»
«Επιπλέον ομάδες της αστυνομίας κινητοποιήθηκαν και έσπευσαν επί τόπου καθώς και μια ειδική μονάδα του υπουργείου Εσωτερικών. Κατά την άφιξή τους ο κατηγορούμενος φέρεται ότι αυτοκτόνησε με όπλο», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Σύμφωνα με τα γεωργιανά μέσα ενημέρωσης, ο δράστης ήταν ένας Γεωργιανός πρώην στρατιωτικός ο οποίος είχε υπηρετήσει στην γεωργιανή αποστολή στο Αφγανιστάν.
Πηγή: ΑΜΠΕ
- Διαρρήκτες εισέβαλαν σε κοσμηματοπωλείο στην περιοχή της Ακρόπολης – Αφαίρεσαν τιμαλφή μεγάλης αξίας
- Duran Duran – Από τη Βρετανία της οικονομικής ύφεσης στην κορυφή του κόσμου
- Η Βενεζουέλα μετά τον Μαδούρο: Τι έχει αλλάξει από την βίαιη απομάκρυνσή του; Και τι όχι
- Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι 0-1: Η «ζωγραφιά» του Σεμένιο της έδωσε το FA Cup
- Οριστικό: Αναβλήθηκε το Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός λόγω κακοκαιρίας (pics)
- Μπανγκόκ: Τουλάχιστον 8 νεκροί από σύγκρουση τρένου με λεωφορείο


