Επιστολή διαμαρτυρίας του Παναθηναϊκού στην ευρωλίγκα
Επιστολή διαμαρτυρίας στην Euroleague, για τη διαιτησία στην αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε, απέστειλε ο Παναθηναϊκός.
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Φενέρμπαχτσε, με 88-94 στην παράταση, για την 18η αγωνιστική της Euroleague, ωστόσο οι άνθρωποι των «πρασίνων» έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία των Λοτερμόζερ, Γκαρσία και Νίκολιτς.
Η πιο σημαντική φάση για την οποία διαμαρτύρεται ο Παναθηναϊκός, ήταν εκείνη που συνέβη 5 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, εκεί όπου ζήτησαν φάουλ του Ντέβιν Μπούκερ πάνω στον Ματέους Πονίτκα, με το σκορ ισόπαλο στο 78-78, με τον Πολωνό αν καταλογιζόταν παράβαση να είχε δικαίωμα για 2 βολές.
Η διοίκηση του Παναθηναϊκού επέλεξε να εκφράσει τα παράπονά της και με επίσημο τρόπο, στέλνοντας επιστολή στον υπεύθυνο διαιτησίας της Euroleague, Ρίτσαρντ Στόουκς, στην οποία αναφέρουν τις φάσεις που θεωρούν ότι αδικήθηκαν.
- Κρήτη: Συναγερμός για φωτιά σε εργοτάξιο ξενοδοχείου στην Ανάληψη
- Θεσσαλονίκη: Κατέληξε η ηλικιωμένη που νοσηλευόταν μετά τη φωτιά σε διαμέρισμα στην Κάτω Τούμπα
- Άρης: Ο Μπουσαΐντ και οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις
- Ζελένσκι: Το σχέδιο ειρήνης προβλέπει αμερικανικές εγγυήσεις ασφαλείας για 15 χρόνια – Θα γίνει δημοψήφισμα
- Ολική ανακαίνιση σε γήπεδο των βορείων προαστίων
- Εκπνέει η προθεσμία για την επιστροφή ενοικίου: Οι τροποποιητικές δηλώσεις και οι πληρωμές