«Ελευθέριος Βενιζέλος»: Γερμανίδα με ναρκωτικά στη βαλίτσα λίγο πριν πετάξει για Κύπρο
Η γυναίκα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής συνέλαβαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μία 36χρονη Γερμανίδα. Κατασχέθηκαν στις αποσκευές της περισσότερα από 3,5 κιλά κάνναβης.
Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», εντοπίστηκε μία 36χρονη υπήκοος Γερμανίας, να έχει στην κατοχή της ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Αποτέλεσμα ήταν να συλληφθεί κατηγορούμενη για κατοχή και απόπειρα εξαγωγής ναρκωτικών ουσιών.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., μέσα στις βαλίτσες της 36χρονης, που θα ταξίδευε στην Κύπρο, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη και κατασχέθηκε ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 3.785 γραμμαρίων. Παράλληλα, κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό.
Η γυναίκα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
- Ο Τομ Κρουζ προσγειώθηκε με το ελικόπτερό του στο πλατό του «Star Wars»
- ΠΑΣΟΚ: Σφοδρή αντίδραση στο «εμφυλιοπολεμικό παραλήρημα» Πλεύρη – «Η ΝΔ του Μητσοτάκη είναι όμηρος της Ακροδεξιάς»
- Καραλής: «Να συνεχίσω να φέρνω μετάλλια για να δώσω κίνητρο στα νέα παιδιά»
- Το καλύτερο σενάριο για το πόλεμο στο Ιράν, είναι καταστροφικό για τις τιμές ενέργειας – Δεν θα πέσουν εύκολα
- Πέρασε το νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταφορών, παρά τις αντιδράσεις των επαγγελματικών ταξί
- Τραγωδία στη Λαμία – Νεκρός 68χρονος που έκοβε ξύλα και καταπλακώθηκε από δέντρο μπροστά στη γυναίκα του

