Καϊλή: Αναβλήθηκε η κλήση για νέα απολογία της – Στις 19 Ιανουαρίου κρίνεται η αποφυλάκισή της
Αύριο θα εμφανιστούν ενώπιον του ανακριτή ο πατέρας της κ. Καϊλή και ο σύντροφος της
Δεν θα βρεθεί τελικώς ενώπιον των ανακριτικών Αρχών του Βελγίου την Τετάρτη η Εύα Καϊλή, αφού αναβλήθηκε επ΄ αόριστον η κλήση της για πρόσθετες εξηγήσεις. Άγνωστο παραμένει για την ώρα κατά πόσο η εξέλιξη αυτή επηρεάζει την περεταίρω ποινική της μεταχείριση από τις εισαγγελικές αρχές των Βρυξελλών.
Υπενθυμίζεται ότι η κα. Καϊλή είναι προφυλακισμένη και τις επόμενες ημέρες θα εξεταστεί αίτημα αποφυλάκισής της.
Τη νέα εξέλιξη για την αναβολή της νέας κλήσης που είχε δεχθεί, ανακοίνωσε ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος μετά από ενημέρωση που είχε από τον συνάδελφο του στις Βρυξέλλες τον κ. Ριζόπουλο.
Αίτηση αποφυλάκισης
Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο κ. Δημητρακόπουλος επεσήμανε ότι «στις 19 Ιανουαρίου θα βρεθούμε πάλι ενώπιον της Δικαιοσύνης, για να δούμε εάν θα συνεχιστεί η προφυλάκιση της Εύας Καϊλή. Ο ανακριτής είπε την προηγούμενη φορά ότι δεν είχε στοιχεία για να στηρίξει την κατηγορία της δωροδοκίας σε βάρος της κ. Καϊλή ούτε βρήκε άλλα στοιχεία από την παρακολούθηση της επί έναν χρόνο. Εξέφρασα την απορία μου στην Πρόεδρο του δικαστηρίου για την απόφαση περί προφυλάκισης της κ. Καϊλή και ο κ. Κλες, ο ανακριτής, απάντησε ότι “δεν τα έχω τώρα, αλλά η προανάκριση συνεχίζεται και μπορεί να τα έχω αργότερα και για αυτό την κρατώ προφυλακισμένη”».
Στον ανακριτή πατέρας και σύντροφος
Σύμφωνα με τον ποινικολόγο, «αύριο θα εμφανιστούν ενώπιον του ανακριτή ο πατέρας της κ. Καϊλή και ο σύντροφος της και μάλιστα χωρίς καν να ξέρουν για ποιον λόγο τους καλούν, αφού το σύστημα στις Βρυξέλλες είναι διαφορετικό από ότι στην Ελλάδα και οι κατηγορούμενοι μαθαίνουν επί τόπου γιατί κατηγορούνται και καλούνται επί τόπου να δώσει απαντήσεις».
- Υεμένη: Ο Γκουτέρες καταδικάζει την παραπομπή υπαλλήλων του ΟΗΕ σε δίκη από τους Χούθι
- Ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Κεντάκι πέθανε από πυροβολισμό και ακόμα ένας δίνει μάχη για την ζωή του
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας
- Η πρόεδρος της χώρας καταγγέλλει «εκλογικό» και ψηφιακό «πραξικόπημα» στην Ονδούρα
- Σε προχωρημένες επαφές με τον Μόντε Μόρις ο Ολυμπιακός (vid)
- Champions League: Η βαθμολογία της League Phase – Η θέση του Ολυμπιακού μετά τη νίκη του (pic)

