
Καίτη Γαρμπή: Όταν απαντούσε στο αιώνιο ερώτημα των ανδρών αν… «μετράει το μέγεθος»
Δείτε το επικό βίντεο
Καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, After Dark, βρέθηκε προ τριετίας η Καίτη Γαρμπή.
Μεταξύ άλλων, η γνωστή τραγουδίστρια είχε μιλήσει για τα προσωπικά της, ενώ εξήγησε πως παραμένει ζωντανός ο έρωτας με τον Διονύση Σχοινά μετά από περισσότερα από 20 χρόνια γάμου.
Παράλληλα, είχε αναφερθεί στους λόγους που συνήθως τσακώνονται, ενώ στο Εξομολογητήριο αποκάλυψε πως αντιδρά στην απιστία καθώς και τι θα άλλαζε στην καριέρα της αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω.
Ακόμα, η Καίτη Γαρμπή μίλησε για τον άγνωστο τσακωμό με τον Φοίβο την εποχή που ηχογραφούσαν το τραγούδι «Το Κάτι».
Συγκεκριμένα, είχε παραδεχτεί πως τσακώθηκαν έντονα επειδή εκείνη αρνήθηκε να πει ένα συγκεκριμένο στίχο του τραγουδιού.
«Μετράει το μέγεθος;»
Τέλος, η Καίτη Γαρμπή μίλησε και για θέματα σεξουαλικού περιεχομένου και απάντησε χωρίς δισταγμό στο ερώτημα που… βασανίζει εκατομμύρια άνδρες στον πλανήτη και δεν είναι άλλο από το αν «τελικά, μετράει το μέγεθος;»
Δείτε τι απάντησε στο σχετικό βίντεο:
Η πρόταση για τις εκλογές
Σε μια πολύ πιο πρόσφατη συνέντευξή της, η Καίτη Γαρμπή είχε αποκαλύψει πως έχει δεχτεί πρόταση για να είναι υποψήφια στις εκλογές.
«Έχω δεχτεί πρόταση για για τις εκλογές, αλλά αυτή είναι μια σοβαρή απόφαση ζωής. Θα αλλάξει τη ζωή μου όλη κι εγώ ακόμα δεν είμαι έτοιμη για κάτι τέτοιο» είχε πει χαρακτηριστικά, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.
- Πάτρα: Σοκ από το τραγικό τροχαίο με θύματα πατέρα και γιο – Δεν έδωσε στοιχεία η κάμερα από το κράνος του 52χρονου
- Μιχάλης Ρέππας – Θανάσης Παπαθανασίου: Γιατί δεν επέτρεψαν τις επαναλήψεις στις «3 Χάριτες» και «Δις Εξαμαρτείν»
- Μεξικό: Στην αποστολή του Μεξικό για το Μουντιάλ 2026 οι Πινέδα και Σάντσες (vid)
- Προς νέα μείωση ασφαλιστικών εισφορών – Ποιους αφορά
- Meteo: Δορυφορική εικόνα των γαλάζιων θαλάσσιων σχηματισμών στη Λευκάδα
- Το απόλυτο χάος στη Μίλαν: Γίνεται… ομάδα έως τις 16 Ιουνίου ή μπλέκει!



