Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καίτη Γαρμπή: «Έχω δεχτεί πρόταση για τις εκλογές, είναι μια απόφαση...»

Καίτη Γαρμπή: «Έχω δεχτεί πρόταση για τις εκλογές, είναι μια απόφαση…»

Δείτε τι αποκάλυψε η αγαπημένη τραγουδίστρια

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!», που κυκλοφορεί παραμονή Χριστουγέννων με την εφημερίδα «Νέα Σαββατοκύριακο», έδωσε η Καίτη Γαρμπή.

Η τραγουδίστρια που όλοι έχουν αγαπήσει και συνεχίζουν αγαπούν και να θαυμάζουν, μιλά για την οικογένειά της, την ενασχόληση με την πολιτική αλλά και τα fake news που κυκλοφόρησαν εις βάρος της.

Συνέβη το 1996: To άγνωστο περιστατικό ανάμεσα σε Άντζελα Δημητρίου και Καίτη Γαρμπή

«Έχω δεχτεί πρόταση για για τις εκλογές, αλλά αυτή είναι μια σοβαρή απόφαση ζωής. Θα αλλάξει τη ζωή μου όλη κι εγώ ακόμα δεν είμαι έτοιμη για κάτι τέτοιο» είπε χαρακτηριστικά, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Παράλληλα, σε ερώτηση περί των fake news που κυκλοφόρησαν και την παρουσίαζαν ως δήθεν καταδικασθείσα για φοροδιαφυγή χιλιάδων ευρώ, αλλά και την απάντησή της με την αρχαιοελληνική φράση «Οψέ θεών αλέουσι μύλοι, αλέουσι δε λεπτά» (Οι μύλοι των θεών αργά αλέθουν, αλέθουν όμως τέλεια), η Καίτη Γαρμπή απάντησε πως:

«Τη διάλεξα γιατί δυστυχώς έπρεπε να περιμένω μία ολόκληρη εβδομάδα μέχρι να βγει το κυριακάτικο τεύχος τους που σημαίνει πως έπρεπε να υπομείνω για μία βδομάδα καθημερινά τον διασυρμό από τα ανενημέρωτα για την αθωωτική απόφαση μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αναπαρήγαγαν άμεσα και με τόση ευκολία το ψέμα. Η αλήθεια αποκαταστάθηκε και η συγγνώμη δόθηκε αλλά άργησαν μία εβδομάδα».

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024