
Νίκος Μουτσινάς: Η εξομολόγηση για την πρώτη του σύντροφο – «Ήταν όντως η κοπέλα μου και…»
«Να είναι καλά όπου και να είναι»
Ποδαρικό στη Μαρία Μπακοδήμου έκανε σήμερα ο Νίκος Μουτσινάς. Ο παρουσιαστής ήταν καλεσμένος στο πλατό του «Γεια σου», για πρώτη φορά προχώρησε σε μια εξομολόγηση και αναφέρθηκε σε όλα και σε όλα.
Ο παρουσιαστής, ο οποίος φέτος βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα, αφού τα νούμερα τηλεθέασής του είναι πολύ πιο χαμηλά από τις προηγούμενες σεζόν, μίλησε, μεταξύ άλλων, για την πορεία της εκπομπής του στους πίνακες τηλεθέασης, καθώς και για τηλεοπτικό του μέλλον, μιας και οι φήμες των θέλουν να φεύγει από το κανάλι του ΣΚΑΙ το καλοκαίρι.
Όλα όσα είπε ο Νίκος Μουτσινάς
«Τα βλέπω τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και που τα βλέπω, δεν αλλάζουν. Δεν γίνεται να μην τα δεις, αλλά δεν μένουμε εκεί, είναι παλιακό» είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς για τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι».

Για όλα όσα γράφονται σχετικά με το τηλεοπτικό του μέλλον, ο Νίκος Μουτσινάς είπε πώς «αυτό γίνεται όποτε ‘χωρίζω’». «Επειδή τελειώνει το συμβόλαιο, αυτό εννοώ με το ‘χωρίζω’, ξαφνικά είμαι πολύφερνη νύφη. Τους ευχαριστώ! Υπάρχει η σκέψη να μην κάνω τίποτα του χρόνου» συμπλήρωσε αναφερόμενος στο συμβόλαιό του, το οποίοι λήγει το καλοκαίρι που μας έρχεται και μέχρι στιγμής δεν έχει ανανεωθεί.
«Έχω προσωπική ζωή, έχω τους φίλους μου! Δεν έχω κάποιο παράπονο, αλήθεια» απάντησε σε άλλο σημείο.
Στην συνέχεια ωστόσο, αποκάλυψε με χιουμοριστικό τρόπο «Δεν ήθελε καμία γυναίκα να είναι η μοναδική στη ζωή μου. Δεν την ενδιέφερε να έρθει κάποια. Δεν ήθελε και η κοπέλα ήταν όντως η κοπέλα μου και απλά πήγαμε στο σπίτι. Εγώ ζώων, έστηνα παγίδες στον εαυτό μου και σε αυτή την άμοιρη κοπέλα. Να είναι καλά όπου και να είναι» κατέληξε ο Νίκος Μουτσινάς.
- Στο Κόσοβο ο Δένδιας την Πέμπτη – Δεν θα είναι παρών στη συζήτηση για το Κράτος Δικαίου στη Βουλή
- Τσερνόμπιλ: SOS από Greenpeace για την προστατευτική κατασκευή του πυρηνικού αντιδραστήρα – «Κίνδυνος διαρροής»
- «Ο Σπανούλης είναι ο μεγάλος στόχος της Ντουμπάι»
- «Άκυρο» στην αγωγή Τραμπ κατά της Wall Street Journal για την ευχετήρια κάρτα στον Έπσταϊν
- Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης: Το ντέρμπι του UEFA Champions League έρχεται στο MEGA
- Μια νύχτα μόνο: Οι σχέσεις δοκιμάζονται







