Δημοσιογράφος τσακώθηκε on air με αστυνομικό στο Μαρούσι: «Μην μπαίνετε μπροστά, κάνω τη δουλειά μου»
Δείτε το βίντεο από τον τσακωμό στον αέρα
Μια κινηματογραφική καταδίωξη οχήματος έγινε το πρωί της Παρασκευής στο Μαρούσι, έπειτα από σήμα της αστυνομίας στον οδηγό να σταματήσει για έλεγχο.
Το όχημα μπήκε ανάποδα στην οδό Πανδρόσου, ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς στη Λ. Πεντέλης και οι τρεις επιβάτες του βγήκαν από αυτό και έτρεξαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις.
Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον ένα από τους τρεις δράστες, ενώ οι άλλοι δύο εξαφανίστηκαν πεζοί. Όπως διαπιστώθηκε από τις πινακίδες κυκλοφορίας, το όχημα είναι από την Καλαμάτα.
Χαμός με δημοσιογράφο στον αέρα
Στο περιστατικό υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, ο οποίος προσπάθησε να μεταφέρει στην εκπομπή «Οι Δεκατιανοί» το ρεπορτάζ από το σημείο.
Εκεί είχε μια διένεξη με αστυνομικό λέγοντάς του: «Ένα λεπτάκι, είμαι live. Δεν θα σας εμποδίσω, προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου» είπε ο ρεπόρτερ στον αστυνομικό, ο οποίος δεν τον άφηνε να τραβήξει τις πινακίδες του οχήματος.
Δείτε το βίντεο
Το χρονικό της καταδίωξης
Οι τρεις άντρες φαίνεται πως μπήκαν ανάποδα σε δρόμο στο Μαρούσι, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να τους κάνουν σήμα να σταματήσουν.
Οι αρχές περικύκλωσαν το όχημα με αποτέλεσμα οι άντρες να εγκλωβιστούν, αποφασίζοντας να εγκαταλείψουν το όχημα και να εξαφανιστούν στους γύρω δρόμους.
Η αστυνομία έχει σημάνει συναγερμό στην περιοχή αναζητώντας τα τρία άτομα.
- ΗΠΑ: Εκτέλεση θανατοποινίτη στο Τενεσί – Η τρίτη από την αρχή του έτους
- Νίκολιτς: «Ξέρω ότι η νίκη αυτή είναι σημαντική για την ΑΕΚ – Κυριαρχήσαμε»
- Warner Bros: Η πολιτική θα μπορούσε να καθορίσει τη μάχη Netflix εναντίον Paramount
- Ουκρανία: Το «γαϊτανάκι» συνεχίζεται – Τι προβλέπει το αναθεωρημένο σχέδιο Τραμπ
- Τι να προσέχετε για να μην πέσετε θύμα απατεώνων στο διαδίκτυο – Οι οδηγίες της αστυνομίας
- Λουτσέσκου: «Παλέψαμε και σηκωθήκαμε ξανά – Πολύ σημαντικός ο βαθμός»





