Ίαν Στρατής: Μιλά συγκινημένος για τη γέννηση της κόρης του
Τρισευτυχισμένος πατέρας ο γνωστός καλλιτέχνης μοιράζεται με το κοινό την εμπειρία του.
Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής πριν λίγες ημέρες απέκτησαν το πρώτο παιδάκι τους. Μια πανέμορφη κορούλα, που τους έχει δώσει τεράστια ευτυχία.
Το βράδυ της Δευτέρας 12 Δεκεμβρίου, ο καλλιτέχνης βρέθηκε σε κινηματογραφική πρεμιέρα και μίλησε για το ευτυχές γεγονός.
Διαβάστε επίσης: Μαρία Σολωμού: Άγριος καυγάς με τον Mente Fuerte – «Θα σε κάνω τριμπ@@@@@λο»
Ημουν μέσα στον τοκετό
«Μοναδικά συναισθήματα και δεν νομίζουμε ότι θα τα ξαναζήσουμε γιατί είναι και το πρώτο μωρό. Δεν μπορώ να το περιγράψω ακριβώς με λόγια. Είναι τόσο μοναδικό το συναισθήματα που πραγματικά δεν μπορώ να τοπ περιγράψω, με συγχωρείτε», είπε αρχικά ο Ίαν Στρατής.
Και συνέχισε: «Ήμουν μέσα στη γέννα, ήθελα να το ζήσω, το ζεις μια φορά αυτό, δεν γίνεται να το χάσεις σαν πατέρας. Έχουμε αποφασίσει όνομα αλλά δεν θα το αποκαλύψουμε ακόμα».
Κλείνοντας, ο Ίαν Στρατής σημείωσε: «Υπήρξα γονιός με τα γατιά μας πριν καν προγραμματίσουμε το μωρό. Έπαιρνα τα γατιά σαν να είναι μωρά και σήμερα ξέρω τι να κάνω».
- Πότε τελειώνουν οι μεταγραφές στη Super League – Τι ισχύει με τις ευρωπαϊκές λίστες Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού
- Γερμανία: Ο ΥΠΕΞ Βάντεφουλ εκφράζει την ανησυχία του για τη λήξη της Νέας START για τα πυρηνικά
- Βενεζουέλα: Οι αρχές συνέλαβαν στενό σύμμαχο και υπουργό του Μαδούρο, λέει αμερικανός αξιωματούχος
- Βαθαίνουν οι διαχωριστικές γραμμές στη «γαλάζια» παράταξη – Τι σηματοδοτεί η κοινή παρουσία Καραμανλή – Σαμαρά στην Καλαμάτα
- Αίγινα: Ακατάλληλο για κάθε χρήση το νερό εδώ για ενάμιση μήνα – Τι καταγγέλλουν οι κάτοικοι
- Σπείρα έφερνε αλλοδαπούς στην Αθήνα και τους εξανάγκαζαν σε επαιτεία στους δρόμους





